Марион Бартоли, бивша шампионка в турнира "Уимбълдън", ще се завърне

...
Марион Бартоли, бивша шампионка в турнира "Уимбълдън", ще се завърне
Коментари Харесай

Марион Бартоли прави завръщане в тениса

Марион Бартоли, някогашна шампионка в шампионата "Уимбълдън ", ще се завърне в професионалния тенис през месец март. Французойката постави завършек на кариерата си преди повече от четири години, откакто завоюва единствения си трофей от Големия шлем, само че в този момент е твърдо решена да се завърне и да продължи да се любува на спорта, откакто неотдавна се възвърне от тежко боледуване, заплашило нейния живот.

Бартоли изясни, че проблемите й не са били единствено здравословни. 33-годишната французойка е била срината душевен от сантиментална връзка, която е довела и до загуба на тегло.

"Позволих да се срина от нещо, което не смятах, че може да ми повлияе дотам. Когато прекратих кариерата си, аз бях най-щастливата жена на света. През месец май 2014-а обаче срещнах някогашния си другар и той ми повтаряше всеки ден, че съм дебела. Всеки ден. Когато виждаше други дами по улиците, той ми споделяше 'виж какъв брой слаба и хубава е тя' ", сподели Бартоли в изявление за вестник "Л'Екип ".

"Искам да потвърдя на себе си, че съм жива. Ако се завърна, то задачата ми ще бъде да играя в огромни мачове и да усещам още веднъж страстите от тях. Да, в действителност би трябвало да смъква и килограми - сред пет и седем. Няма да изляза неподготвена на корта ", добави французойката.

"Тренирам всеки ден сред 9 сутринта и 21 вечерта на Френския народен тенис център и играя съвсем по четири часа дневно. Събуждам се с наслада, че съм здрава и имам силата да изкарам целия ден ", приключи Бартоли.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР