Марио се страхуваше от Пелов и когато научил, че е

...
Марио се страхуваше от Пелов и когато научил, че е
Коментари Харесай

Марио след бягството на Пелов от затвора: Тоя ще дойде първо при мен

Марио се опасяваше от Пелов и когато научил, че е избягал от пандиза, споделил със свои познати: „ Леле, тоя ще пристигна първо при мене”. Това описаха хора от прилежащия до отцепения блок в Ботевград, които са познати на дамата, близка до Марио Панчев. Апартаментът й в блока бил празен. Предполага се, че Пелов го е търсил няколко пъти, само че Панчев не желал да има нищо общо с него, а когато се съгласил на среща, отишъл въоръжен, написа в. Труд.

По-рано през днешния ден полицията в Ботевград изтегля единия от двата входа на 4-етажен жилищен блок на бул. “България” в града. Районът е наобиколен с полицейски ленти.

По първична информация, мястото е отцепено поради муниции. Според съседи обаче в блока живее 40-годишната Весела, която е била омъжена за най-хубавия другар на убития нощес Владимир Пелов – Мико. Преди години той бил арестуван за двойно ликвидиране в ботевградско село и се обесил в пандиза.

Когато е бил на независимост, Пелов помагал на вдовицата с две деца с пари. Когато избягал от пандиза, евентуално е била първият човек, който потърсил, с цел да му оказва помощ да се крие, гласи версията на осведомени ботевградчани, съгласно които Весела може и да не е имала нищо със убития Марио Панчев.

Панчев и Пелов били в неприятни връзки още от края на 90-те години на предишния век, когато Марио издал на полицията Владимир за грабеж на чейнджбюро в Пловдив. Тогава Пелов поканил Панчев вкъщи си, като преди този момент постлал с найлони и го прострелял в корема.

Пистолетът на Пелов засякъл, а Панчев избягал. После от боязън обяснил, че се е самонаранил.

Доходите на Панчев били единствено от незаконна активност. Най-много „ пачки” натрупал есенно време от противозаконна търговия с дърва за огрев. Не си мърдал пръста за нищо, по през целия ден стоял по анцунг в магазин покрай къщата си.

Бил непосредствен и с роми сводници в града.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР