Марио Милчев, който е първи братовчед на убитата жестоко Андрея,

...
Марио Милчев, който е първи братовчед на убитата жестоко Андрея,
Коментари Харесай

Приятелят на Андрея събирал пари за годежен пръстен, сега отиват за надгробна плоча

 Марио Милчев, който е първи братовчед на убитата грубо Андрея, се съгласи да опише пред " Блиц " за живота на момичето. Той признава, че е сломен и не може място да си откри, откогато е схванал тъжната вест за зверското закононарушение. 

" Искам всички да знаят какъв чист и заслужен човек беше тя, всички я сочеха за образец, а е предходна през доста тежко детство ", акцентира Марио Милчев. 

- Андрея е имала доста тежко детство, изоставена от майка си, сама с братчето си, каква е историята на фамилията ѝ?

- Тяхната история е покъртителна. Майка й ги изоставя, когато са били напълно дребни. Баба им и дядо им умират. Баща им взима попечителството на децата и се грижи за тях. Майката напусна децата си поради различен мъж, стартира да изневерява и реши да си зареже децата. Беше просто неморална жена - с три брака, с деца, всякога зарязваше и тях.  Много хора, които участваха на погребението, споделяха момичето беше престиж за всички и всички разказваха истории с нея, по какъв начин е пособия на други, какъв брой добра е и какъв брой е друга от майка си.  

- Как съумя татко им да ги отгледа самичък?

- Той по този начин и не се събра с друга жена, не искаше да посрами децата си и да ги сочат с пръст. Когато майката на Андрея си потегли, тя беше някъде към петгодишна. Цялата отговорност от това, че нямаше майка, в един миг падна на нея. Те пораснаха доста дребни, наложи им се в ранна възраст да бъдат и майка и татко един за различен.  Андрея не излизаше на открито, без да се обади на татко си и да му каже къде отива, да желае неговото разрешение. Не правеше нищо в прорез с татко си и постоянно се съобразяваше с това какво ще кажат хората.  Страхуваше се, че майка й я е посрамила и не искаше да приказват за нея по същия метод.  Вуйчо ми е в неравностойно състояние, само че в никакъв случай не е правил нещо в прорез със закона, с цел да си изхранва фамилията и да си препитава децата. Те познават доста добре лишенията, живели са постоянно доста оскъдно. Имаше извънредно тежко детство, бяха лишавани от много 

- Имала ли е спор с някого?

- Всички доста, доста страдат, тъй като си отиде един прелестен човек. Тя беше същински ангел. До този миг не беше споделила една дума на някого на макар, да се скара с някого, да има проблеми и макар компликациите и всички неща, които ги спъваха, се откри метод да се изучат, да се възпитат. 

- Била е доста влюбена в приятеля си, какви проекти имаха те?

- От четири години ходеше с едно и също момче, не е имала различен другар, той я обичаше доста, двамата бяха необикновено влюбени. В момента той го изживява доста тежко. Той е срутен. Когато отива в полицията и е схванал какво е станало с нея, е желал да си постави завършек на живота, по тази причина в този момент не го оставят и за минута самичък. Те са имали проекти за в бъдеще да се оженят, събирал си е пари от стипендията, с цел да й вземе годежен пръстен. Днес, тъй като към този момент се е видял с околните на Андрея, споделил им - върших проекти да й предложа брак незабавно, щом приключи, само че тъй като това няма да стане, вземете тези пари, които спестих за надгробната плоча. Той приема всичко извънредно тежко и не вижда смисъл да живее. У тях идват доста хора да го успокояват, само че е обезверен.

- Била ли е притеснявана и различен път от Аксел Олегов преди да я убие?

- Не, не мисля. Тя се опасяваше от неин съсед, който не е добре душевен, по отношение на него не е имала терзания, не е контактувала с него. Те са комшии, само че през три къщи и не общуваха.  Зная, че татко му е разграничен с майката, тъй като я пребивал постоянно, заплашвал я е постоянно с нож, нападал я, казвал, че ще я заколи и той е бил очевидец на всичките тези неща. Може би до някаква степен се е запечатало това принуждение и по-късно го е приемал като нещо обикновено.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР