Марио Балотели може да преминава през поредния си посредствен във

...
Марио Балотели може да преминава през поредния си посредствен във
Коментари Харесай

Балотели се събра с модел

Марио Балотели може да минава през следващия си несъвършен във футболно отношение интервал, само че не по този начин стоят нещата в персоналния му живот. Рафаела Фико се е върнала при него, настояват медиите на Апенините. Италианският модел е решила да даде следващ късмет на нападателя. Двамата възобновили връзката си, а футболистът съумял да убеди майката на единственото си дете, че към този момент е нов човек и е скъсал със скандалния си имидж.

Моделката и футболистът излизаха по времето, когато той носеше екипа на " Манчестър Сити ". Отношенията им приключиаха със скандал малко, откакто сексапилната италианка забременя. Причината е, че Балотели я заряза поради белгийския модел Фани Негуеша. Последваха куп медиини престрелки сред наранената Рафаела и играча.

Стигна се до там, че той отхвърли да признае дъщеричката им Пия. ДНК-тест обаче потвърди, че той е бащата на дребната и се наложи Балотели да одобри, че е станал родител. Сега обаче Балотели се появи в обща фотография с някогашната си обичана, чийто гъз похвали неотдавна в обществените мрежи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР