Марио Балотели е близо до сключването на неочаквано споразумение с

...
Марио Балотели е близо до сключването на неочаквано споразумение с
Коментари Харесай

Изненада: Балотели близо до споразумение с Ювентус!

Марио Балотели е покрай сключването на ненадейно съглашение с италианския хегемон Ювентус, написа в днешния си брой " Сън ".

Според таблоида, някогашният футболист на редица европейски грандове договаря със Старата госпожа за трансфер през лятото, като ще премине в торинския гранд като свободен сътрудник.

Бившият нападател на Интер, Милан, Манчестър Сити и Ливърпул означи впечатляващите 17 гола за своя Ница, като очевидно формата му не е останала незабелязана от шефовете в Юве.

 Марио Балотели може да напусне Ница
Марио Балотели може да напусне Ница

Босът на клуба призна за сходна възможност

Голяма роля при възможното подписване на договорката може да изиграе сътрудникът на Балотели - Мино Райола, който съставлява и различен футболист на Ювентус - Блез Матюиди.

Освен, че ще се снабди с предложение за 5-годишен контракт, Балотели е получил увещание, че няма просто да участва в отбора, а ще играе значима роля в представянето му в шампионата и европейските клубни шампионати.

 Марио Балотели: Харесвам стила на Лацио и професионализма на Симоне Индзаги
Балотели: Харесвам стила на Лацио и професионализма на Симоне Индзаги

" В момента съм футболист на Ница "

" Феновете на " черно-белите " може и да имат потребност от известно в допълнение увещание по тематиката за привличането на национала ", загатва изданието.

По време на престоя си в редиците на противниците на отбора в Серия " А ", нападателят постоянно бе одобряван от ентусиастите като " зложелател номер едно " в Торино.

 Снимка 308959
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР