Маринела и Ветко Арабаджиеви са извъртели жесток номер на адвоката

...
Маринела и Ветко Арабаджиеви са извъртели жесток номер на адвоката
Коментари Харесай

Пик: Милионерите Арабаджиеви врътнаха адвоката си - нямало да се връщат в България, живеят с пари от офшорки

Маринела и Ветко Арабаджиеви са извъртели нечовечен номер на юриста си Илиян Василев и нямали никакво желание да се връщат в България, издават техни бизнес сътрудници, които разкриват още, че са спрели всевъзможни заплащания, защото у нас сметките и парцелите им са запорирани, написа Пик.

Преди две седмици бранителят на милионерите гордо разгласи, че богаташите сами му споделили, че напълно скоро се прибират и ще се изправят пред родното правораздаване, защото нямало от какво да се тормозят. Освен това желали да отмине летния трафик. За какъв трафик става дума по този начин и не се разбра, защото един полет от Франция е не повече от 4 часа.  Отговорът е много по-различен - или Арабаджиеви хвърлят пясък в очите на своя бранител или пък той на проверяващите.

Факт е, че към този момент втора седмица от оповестяването на тяхното завръщане, Арабаджиеви към момента са окопани в имението си в Сен Тропе, където си живеят повече от пищно през по-голямата част от годината. Докато Маринела се припича край басейна обаче, синът й Вълчо втора седмица е зад решетките, откакто съдът реши да отмени гаранцията от 20 хиляди лв. и да го остави ареста.

До него е само сестра му Александра, на която се постанова да движи целия хотелиерски бизнес, да гледа детето си и да успокоява по-малкия си брат. Според чудесно осведомени Ветко и Маринела изчаквали нещата у нас да се успокоят и най-много да видят накъде ще тръгне делото и дали ще устоят обвиняванията на прокуратурата. Междувреме те не престават да живеят в имението си за милиони и да се устоят от офшорните си ресурси.

" Не смеят да теглят пари от формалните си сметки, тъй като незабавно ще бъдат засечени. Като за похлупак и имуществото им е под запор, което още повече усложнява ситуацията. В момента се намират в деликатна обстановка, тъй като в случай че се върнат незабавно ще им щракнат белезниците. Миню Стайков е в ареста, което ясно демонстрира, че благосклонност няма да има към никого. Този път няма изплъзване ", разясняват пред Пик осведомени с делата на семейството.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР