Маринела Арабаджиева да бъде освободена незабавно, разпореди състав на специализирания

...
Маринела Арабаджиева да бъде освободена незабавно, разпореди състав на специализирания
Коментари Харесай

Спряха делото срещу Ветко Арабаджиев, пускат Маринела от ареста

Маринела Арабаджиева да бъде освободена неотложно, разпореди състав на профилирания съд, оповестява „ 24 часа “. Тя отива под „ домакински арест “, реши съдът.

Магистратите стопират делото против брачна половинка ѝ Ветко Арабаджиев. Доказателствата против останалите 7 подсъдими за присъединяване в проведена група за измами и пране на пари върна на прокуратурата за премахване на процесуални нарушавания.

Причината делото против Ветко Арабаджиев да бъде спряно е висящо дело в съда в Испания по нова заповед за арест на Арабаджиев, издадена на 24 април т.г. По неофициална информация по това дело към този момент имало изговаряне на първоинстанционния съд в Мадрид, само че се чака по него да се произнесе още една инстанция.

Съдът отхвърли да промени паричните гаранции на Арабаджиев-син и други подсъдими по делото. Мярката за неотклонение на Ветко Арабаджиев „ задържане под стража “ също е променена в „ домакински арест “, само че към този момент той няма да бъде освободен неотложно. Решението предстои на митинг и обжалване пред Апелативния профилиран съд.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР