Марин МИЛАШКИФутболистът на ЦСКА Георги Йомов се замеси в брутален

...
Марин МИЛАШКИФутболистът на ЦСКА Георги Йомов се замеси в брутален
Коментари Харесай

Заради едното его

Марин МИЛАШКИ

Футболистът на ЦСКА Георги Йомов се замеси в жесток скандал в понеделник късно вечерта. Националът на България взел участие в сборичкване, което прераснало в престрелка. В резултат двама души са ранени с огнестрелно оръжие. Твърди се, че револверът е употребявал бащата на Йомов, който незабавно се е укрил от полицията дружно с другия си наследник. Двамата обаче се предадоха в Министерство на вътрешните работи, евентуално с цел да понижат виновността на футболиста.
Всичко обаче е почнало, откакто братята Йомови се спречкали с непознатите на бензиностанция на Околовръстното, а бащата е привикан да ги избавя.
Е, Йомов-старши добре подреди цялото си семейство...
Спортът учи на образование, на почитание. Поне по този начин написа в дебелите книги. Спортистите, най-много известните, са неизменим образец за подражателство и за образуването на подрастващите, за построяването им като хора. Това е заложено в тях от всички треньори, които са ги учили през годините.
Но очевидно не се отнася за Георги Йомов. Футболист, минал през школите и на Левски, и на Славия. Обществена загадка е, че футболистите в България се имат за богове. Законите не важат за тях. Правят, каквото желаят. А след това шефовете на клубовете или състоятелен родител ги прикриват. Примерите са безспир.
Сега обаче органите на реда би трябвало да работят - и за наставление, и с цел да открият истината, та злосторниците да си понесат следствията.
Не, това не са купешки думи. Това е самата истина. Какво образование би трябвало да имаш, с цел да излагаш по този гаменски метод ЦСКА? Какво търси след 22 часа през седмицата на открито професионален футболист? Това, че ден по-рано тимът загуби финала за Купата на България, не е опрощение. Къде са режимите?
Дано този път на " Армията " да работят с твърда ръка, тъй като поради недомислено безчинство можеха да си отидат двама души. Заради какво? Заради едното его...
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР