Марин Марковски хвърли бомба, казвайки, че банкерката Невена Йорданова, която

...
Марин Марковски хвърли бомба, казвайки, че банкерката Невена Йорданова, която
Коментари Харесай

Адвокат за банкерката от Варна: Не вярвам да е хлътнала по виртуален мъж! Те жените в реален не се влюбват!

 Марин Марковски хвърли бомба, казвайки, че банкерката Невена Йорданова, която отмъкна един милион, може да лежи едвам 6 години в пандиза, а след това да си харчи парите. Адвокатът е дал консултация на една от страните по делото и е наясно с обстоятелствата, прецизираха от Нова тв. " Когато има такова закононарушение, елементарният въпрос е " Къде са парите? “, а отговорът, че ги няма. Следва сериозна работа по намирането им и могат да зародят разнообразни версии. Механизмът е доста значим. Банката би трябвало малко повече да охранява влога, да не кажа доста повече. Дърпането на парите е ставало, когато тя се разпорежда с даден влог. Тя има такова право ", уточни Марковски.

" Тогава тя е трябвало да уведоми според вътрешния ред на банката, да уведоми друга колежка нейна, която да направи инспекция, този инвеститор да си направи документ за идентичност, а другата да управлява. Това обаче не е правено ", посочи юристът.

" Тя, когато разполага с опцията като чиновник в банката да се разпорежда с влог, да извърши заплащане или пък превод. Правилникът споделя, че всеки един клиент, който идва, с цел да извърши изтегляне, и отиде с персонална карта, банковият чиновник ревизира има ли подобен влог. Когато се прави преводът, той се прави без автограф, само че по нареждането е нейно, а нейна колежка е трябвало да ревизира всичко, само че не е правено. Не имам вяра на сантименталния детайл. Познавам логиката на психиката на актуалната дама. Едва ли една жена се е влюбила толкоз безпаметно, с цел да ги даде на мъж ", безапелационен е Марковски.

" Парите са скрити – следата е скрита и парите са скрити. Парите ги няма. Най-интересният въпрос е, в случай че се скрият парите, това заслужава ли си. Нека да предвиждаме какво ще се случи с нея. Тя може да получи 18 години, да се понижат на 12 поради съкратеното произвеждане, т.е. може да излезе до 6 години от сливенския затвор. Жената признава, че е отговорна, само че това не значи, че би трябвало да върне парите ", посочи юристът.

" Когато работиш в банката, ти познаваш доста добре механизмите. Не ти би трябвало доста време за разбор. После идва психологическият миг - да го направи или не. Когато е преодоляла тази преграда, тя го е направила. Заслужава ли си обаче да лежиш в сливенския затвор за тези пари.Този затвор е издигнат на едно голо поле - това е една тъжна и мъчителна панорама. Вътре в него има ред, има режим, който дефинира, че не си гладен и не мръзнеш. Имаш живот, който е обвързван с биологичното ти оцеляване, само че е трудно. Атмосферата вътре даже да я погледнеш – хората вътре са хора, които не обичат нито книги, нито телевизия. Те са доста особени по темперамент. Правят ли се пари от закононарушение. Не си заслужава съгласно криминалистите. Аз посрещам с известна доза комизъм тя да бъде влюбена във виртуален ухажор и той да й вземе парите. Те дамите в действителен не се влюбват. Нещата там са доста подозрителни – в случай че има въпреки всичко такова нещо и се потвърди, един помощник се санкционира наедно с причинителя ", приключи Марин Марковски.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР