Марин Марковски хвърли бомба, казвайки, че банкерката Невена Йорданова, която

...
Марин Марковски хвърли бомба, казвайки, че банкерката Невена Йорданова, която
Коментари Харесай

Адвокат Марковски хвърли бомба за банкерката, задигнала над милион лева заради любовник

Марин Марковски хвърли бомба, казвайки, че банкерката Невена Йорданова, която отмъкна един милион, може да лежи едвам 6 години в пандиза, а след това да си харчи парите.

Адвокатът е дал консултация на една от страните по делото и е наясно с обстоятелствата, прецизираха от Нова тв.

"Когато има такова закононарушение, елементарният въпрос е „ Къде са парите “, а отговорът, че ги няма.

Следва сериозна работа по намирането им и могат да зародят разнообразни версии.

Механизмът е доста значим. Банката би трябвало малко повече да охранява влога, да не кажа доста повече. Дърпането на парите е ставало, когато тя се разпорежда с даден влог. Тя има такова право ", уточни Марковски.

"Тогава тя е трябвало да уведоми според вътрешния ред на банакта, да уведоми друга колежка нейна, която да направи инспекция, този инвеститор да си направи документ за идентичност, а другата да управлява. Това обаче не е правено ", посочи юристът.

"Тя когато разполага с опцията, като чиновник в банката да се разпорежда с влог, да извърши заплащане или пък превод. Правилникът споделя, че всеки един клиент, който идва, с цел да извърши изтегляне, и отиде с персонална карта, банковият чиновник ревизира има ли подобен влог.

Когато се прави превода той се прави без автограф, само че по нареждането е нейно, а нейна колежка е трябвало да ревизира всичко, само че не е правено.

Не имам вяра на сантименталния детайл. Познавам логиката на психиката на актуалната дама. Едва ли една жена се е влюбена толкоз безпламетно, с цел да ги даде на мъж ", безапелационен е Марковски.

"Парите са скрити – следата е скрита и парите са скригти. Парите ги няма. Най-интересният въпрос е, в случай че се скрият парите, това заслужава ли си. Нека да предвиждаме какво ще се случи с нея.

Тя може да получи 18 години, да се понижат на 12 поради съкратеното произвеждане, т.е. може да излезе до 6 години от сливенския затвор.
Жената признава, че е отговорна, само че това не значи, че би трябвало да върне парите ", посочи юристът.

"Когато работиш в банката, ти познаваш доста добре механизмите. Не ти би трябвало доста време за разбор. После идва психологическият момент- да го направи или не. Когато е преодоляла тази преграда, тя го е нарпавила.

Заслужава ли си обаче да лежиш в сливенския затвор за тези пари.Този затвор е издигнат на едно голо поле = това е една тъжна и мъчителна панорама.
Вътре в него има ред, има режим, който дефинира, че не си гладен и не мръзнеш. Имаш живот, който е обвързван с биологичното ти оцеляване, само че е трудно. Атмосферата вътре даже да я погледнеш – хората вътре са хора, които не обичат нито книги, нито телевизия. Те са доста осбено по темперамент.

Правят ли се пари от закононарушение. Не си заслужава съгласно криминалистите.

Аз посрещам с известна доза комизъм тя да бъде влюбена във виртуален ухажор итой да й вземе парите. Те дамите в действителен не се влюбват. Нещата там са доста подозрителни – в случай че има въпреки всичко такова нещо и се потвърди, един помощник се санкционира наедно с причинителя ", приключи Марин Марковски.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР