Марин Льо Пен продължава европейската си обиколка с посещения идния

...
Марин Льо Пен продължава европейската си обиколка с посещения идния
Коментари Харесай

Марин Льо Пен продължава европейската си обиколка в Словакия и Естония

Марин Льо Пен продължава европейската си обиколка с визити идния понеделник в Словакия, а във вторник - в Естония. Стремежът е да събере оптимален брой депутати в бъдещата националистическа група, която тя разчита да образува взаимно със съдружника си Матео Салвини в Европейския парламент след идните избори, съобщи Франс прес.

Ръководителката на френската крайнодяснна партия Национален общ брой ще беседва в Талин с лидера на евроскептичната и антиимигрантска Консервативна национална партия на Естония, която направи пробив на парламентарните избори от 3 март и заседава в държавното управление на центриста Юри Ратас. Последните прогнози на Европарламента сочат, че тази партия би могла да получи депутатско място на 26 май.

Лидерът на КНПЕ Март Хелме е прочут с антируските си позиции, а Национален общ брой е партия, близка до Москва, отбелязва Агенция Франс Прес.

КНПЕ членува неотдавна в придвижването Европа на нациите и свободите, от което произлиза групата, сплотяваща в Европейския парламент партията Национален общ брой и нейни съдружници като италианската Северна лига и австрийската Партия на свободата.

На сбирката в Естония ще участват и водачите на листите на двете скандинавски партии, откликнали на апела на Салвини да се причислят към националистическата група - Андерс Вистинен от Датската национална партия и Оли Котро от партия " Финландците ", които се чака да получат надлежно 2 и 3 места.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР