Марин Льо Пен и Матео Салвини ни разпознава като български

...
Марин Льо Пен и Матео Салвини ни разпознава като български
Коментари Харесай

Марешки: Льо Пен и Салвини ме разпознаха като родолюбец и затова открих техния митинг

Марин Льо Пен и Матео Салвини ни разпознава като български родолюбци и по тази причина ни поканиха на митинга в Милано. Вижда се че бях най-отпред дружно със Салвини, по негова молба аз открих този протест, макар че участваха представители на доста страни. Това съобщи водачът на Воля и претендент за евродепутат Веселин Марешки.

Тези хора виждат коя групировка сплотява целия родолюбив избор, след неуспеха на Каракачанов и Джамбазки. Тези хора не желаят да има политически измамници и да поддържат връзка с такива хора и не ги припознаха като патриотична организация, съобщи водачът на Воля, като добави, че има вяра, че българският народ ще му даде своето доверие.

На въпрос за корупционния скандал раздрусал Австрия Марешки сподели, че във всяка партия има хора, които бъркат "Никой нямаше да остави да ръководи Щрахе на най-възлово министерство в случай че това беше правилно ", безапелационен е Марешки. На имитация, че има запис, водачът на Воля сподели, че има мероприятия и контрамероприятия. "Ако е правилно е аморално, само че това е един тип Костинброд, за който говореше Бойко Борисов ", стимулира се Марешки.

"Щрахе или Пешо българинът не го топли, само че това го топли - от обичания Каракачанов и Джамбазки обещани 300 лева, в този момент е 176 лева При мен бензинът е 2,10 лева, 2,35 лева е при съперниците ", стимулира се Марешки. "Ако влезем в ръководството ще има държавна политика в този бранш. Обещаваха, че ще се борят против гейбраковете, а при гласуването името на Джамбазки го няма ", сподели водачът на Воля.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР