Марин Кондов от областната дирекция /ОД/ на МВР в Добрич

...
Марин Кондов от областната дирекция /ОД/ на МВР в Добрич
Коментари Харесай

Марин Кондов е победител в конкурса Пътен полицай на годината

Марин Кондов от регионалната дирекция /ОД/ на Министерство на вътрешните работи в Добрич е победител в състезанието " Пътен служител на реда на годината ". След него в самостоятелната конкуренция са Румен Евтимов от ОД на МВР-Перник и Иван Иванов от ОД на МВР-Ловеч. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

В отборното класиране първи са чиновниците от ОД на МВР-Добрич, след тях са представителите на ОД на МВР-Шумен, а на трето място е тимът на ОД на МВР-Перник.

Конкурсът се реализира за 27-ми път. В него са взели участие 64 състезатели от 29 тима от всички регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи, като дирекцията хазаин се е показала с два тима. Сред участниците е имало и шест дами. Те не са образували тим, само че измежду тях най-добре се е показала и е била отличена Деница Господинова от ОД на МВР-Русе. След нея в самостоятелното класиране при дамите са се подредили Победа Карарадева от ОД на МВР-Сливен и Невена Копанкова-Бечева от ОД на МВР-Русе, допълват от Министерство на вътрешните работи.

 В състезанието
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР