Марин Чилич започна с успех защитата на титлата си на

...
Марин Чилич започна с успех защитата на титлата си на
Коментари Харесай

Шампионът от Куинс се класира за втория кръг

Марин Чилич стартира с триумф отбраната на купата си на тенис шампионата в Куинс, откакто надигра Кристиан Гарин в два сета – в обособените елементи 6-1, 7-6 (5) за към 1 час и 20 минути. Първият сет мина безметежно за настоящия първенец, който осъществя два пробива и завоюва безапелационно откриващата част след 6-1 за едвам 21 минути.

Във втората хърватинът още веднъж стартира с брейк, само че позволи съмнение и младият чилиец се възползва в четвъртия гейм. Чилич още веднъж пое контрола върху събитията на корта с мигновен рибрейк, само че сервирайки за мача, се пропука в десетия гейм и Гарин още веднъж се завърна в срещата.

В последна сметка се доближи до тайбрек, в който чилиецът дръпна с 4-1 точки, само че не съумя да изравни сетовете и след 7-5, Чилич се класира за втори кръг. Там той ще се изправи против Диего Шварцман. Аржентинецът се оправи безпроблемно със съпротивата на казахстанския квалификант Александър Бублик.

В Хале Пиер-Юг Ербер в профил изненадващо Гаел Монфис в напълно френски конфликт, до момента в който Жоао Соуза отстрани поляка Хуберт Хуркач. В идващия кръг Ербер чака един всред Рудолф Молекер и Серхий Стаховски, до момента в който Соуза ще се изправи против спечелилия от мача сред настоящия първенец Борна Чорич и Жауме Мунар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР