Марихуаната и амфетамините са сред най-широко разпространените наркотици в София.

...
Марихуаната и амфетамините са сред най-широко разпространените наркотици в София.
Коментари Харесай

Амфетамините и марихуаната са сред най-широко разпространените наркотици в София


Марихуаната и амфетамините са измежду най-широко публикуваните опиати в София. Това описа в изявление пред " Хоризонт " Петьо Петков от бранша за битка с разпространяване на дрогата в столицата. И двата типа опиати са с извънредно ниска цена, а главните им консуматори са младежи:

Петков уточни, че хероинът още го има на пазара, само че той е опиатът, който стои в кварталите с невисок обществен статус:

" Използва се на първо място от хора, които са с невисок обществен статус, до момента в който кокаинът си има друго място. Използват го хора с различен обществен статус, тъй че и двата типа бележат непрекъсната наклонност за потребление. Младите хора са склонни да опитват със себе си. Една огромна част от субстанциите в дизайнерската дрога не са употребени от хора и не са правени проби по какъв начин въздействат на хората. Те са направени от градена химия, от химическа промишленост, която в множеството случаи е пагубна за младежите. Наркотиците, за жалост, се употребяват от много необятен набор от хора ".

Цялото изявление с Петьо Петков можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР