Шерифът на Джорджия се призна за виновен в опипването на телевизионния съдия Хачет

...
МАРИЕТА, Джорджия (AP) — Шериф на Джорджия се призна за
Коментари Харесай

МАРИЕТА, Джорджия (AP) — Шериф на Джорджия се призна за виновен в опипването на телевизионния съдия Гленда Хачет по време на конференция на правоохранителните органи миналата година и подаде оставка от длъжност в понеделник.

Шерифът на окръг Блекли Кристофър Куди се призна за виновен по обвинение за престъпление в сексуален тормоз в щатския съд на окръг Коб, съобщиха новинарските издания. Hatchett се обърна към съда, казвайки, че изпитанието ме е „разрязало до сърцевината“.

„За този човек да се появи и да ме насили по начина, по който го направи, е неописуемо“, каза Hatchett.

< p>Hatchett е адвокат от Атланта и звезда от риалити предаванията в съдебната зала „Judge Hatchett“ и „The Verdict With Judge Hatchett“. През 2016 г. тя представляваше семейството на Филандо Кастил, черен шофьор, който беше застрелян от полицай в предградие на градовете близнаци, в нашумяло съдебно дело.

По време на конференция през януари 2022 г. на шерифа на Джорджия Асоциация, докато Hatchett беше представена на група шерифи в хотелски бар, Coody я опипа, казаха прокурорите.

Томас Браун, бивш шериф на окръг DeKalb, каза, че Hatchett е дошъл на конференцията като негов гост. Браун каза, че той физически е дръпнал ръката на Куди от нея.

„Видях ръката му да се спуска върху лявата й гърда“, каза Браун пред WSB-TV. „Хванах ръката му, хвърлих я от гърдите й.“

Съдия Карл Бауърс осъди Куди да излежи една година пробация, да плати 500 долара глоба и да положи 400 часа общественополезен труд.

< p>Адвокатът на шерифа, Джоел Пю, каза, че Куди е изпратил писмо за оставка в понеделник сутринта до губернатора на Джорджия Браян Кемп.

Куди е служил от 2017 г. като шериф на окръг Блекли, селска общност от около 12 000 души, разположена на около 40 мили (64 километра) югоизточно от Мейкън.

Асошиейтед прес обикновено не посочва имена на хора, които твърдят, че са били жертви на сексуално насилие, освен ако не се изявят, както направи Хачет.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР