Мариела Костадинова и Панайот Димитров - смесената ни двойка в

...
Мариела Костадинова и Панайот Димитров - смесената ни двойка в
Коментари Харесай

Златни медали за смесената ни двойка по акробатика на Младежките олимпийски игри

Мариела Костадинова и Панайот Димитров - смесената ни двойка в акробатиката, завоюва втора купа от младежките олимпийски игри в Буенос Айрес. След като преди дни взеха златото като част от обединявания мултинационален гимнастически тим, българските състезатели взеха златото и в самостоятелната дисциплинираност, заяви БНР.
" Това е първа самостоятелна купа за акробатиката на Олимпийски игри и триумфът е доста скъп. Това е огромна фантазия на всички акробати от доста години и мисля, че ние я сбъднахме и направихме доста хора щастливи “, съобщи треньорът на двойката ни Гергана Динева.
" Чувството е…не мога да го опиша с думи. Защото да чуеш българския химн на стълбичката на такова съревнование е нещо доста огромно. Посвещаваме медала на родителите ни, на всички наши треньори, на федерацията, на всеки който се е радвал за триумфа ни ", съобщи щастливият медалист Панайот Димитров.
Мариела Костадинова добави: " Чувствам се ужасно, доста добре. Беше неописуемо. Посвещавам тази купа на безусловно всички, които работиха с нас – треньори, хореографи и на околните си. "
Мариела Костадинова и Панайот Димитров са ученици на клубовете КСА Бургас и " ОРЕЛ " Айтос.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР