marica.bgНа днешния ден си спомняме за големия актьор Джоко Росич,

...
marica.bgНа днешния ден си спомняме за големия актьор Джоко Росич,
Коментари Харесай

Да си спомним за любимия български актьор Джоко Росич

marica.bg

На днешния ден си спомняме за огромния артист Джоко Росич, който си отиде вечно преди пет години. Освен огромен брой функции в киното, след себе си той остави незабравими послания за това какво прави един човек богат и благополучен, заяви DarikNews.

А измежду хубавите неща в живота на Джоко Росич беше наличието на дамата и нейната атмосфера, на всички места.

 

„ Аз постоянно съм го казвал това. Ако настъпи някой ден, в който аз няма да одобрявам някоя жена или няма да съм влюбен, тогава значи съм починал, значи съм заровен “, споделяше той.

 



За нас Джоко Росич беше прочут като именитият каубой в киното. Самият той ценеше качествата си на ездач:

 

„ 30-35 години съм прекарал на кон и мога да кажа, че съм добър ездач. Даже мисля, че в Източна Европа има единствено един човек, който беше по-добър от мен и това е моят другар Гойко Митич. Той можеше да направи с коня каквото изиска “.

Джоко харесваше и функциите на неприятния воин:

 



„ Да направиш негативен воин и да го изпипаш, да го направиш по този начин, че когато този воин най-после на кино лентата го убиват, на публиката ѝ е жалост, че са го умъртвили. Това значи, че съм направил нещо “.

 

Въпреки че е от разбъркан генезис и се е снимал в сръбски и маджарски филми, Джоко Росич държеше да бъде посочван за българин.

 

„ Когато са разгласили изявление с мен, няколко пъти са ме писали югославски артист, а аз постоянно съм предупреждавал да ме пишат български артист “, споделяше той.

 

Джоко Росич обичаше да върви на кино и го описваше по този начин:



„ На кино се върви като на черква. Ние с моята жена го вършим. Като вървим на кино, наложително по-късно се отбиваме някъде да ударим по едно малко и да си доразкажем това, което сме гледали. Ходенето на кино е събитие “.

Големият артист виждаше своето благосъстояние и благополучие в хората към себе си и споделяше, че се усеща късметлия:



 

„ Мен просто ангелът от небето ме е целунал по главата, тъй като аз в никакъв случай нищо не съм гонил в живота и в никакъв случай не съм правил никакви проекти “.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР