Мариана Векилска все по-често се прибира от Брюксел у нас,

...
Мариана Векилска все по-често се прибира от Брюксел у нас,
Коментари Харесай

Мариана Векилска се тунингова - slava.bg

Мариана Векилска все по-често се прибира от Брюксел у нас, само че освен, с цел да прекарва време със сина си, а с цел да се подлага на разкрасителни процедури.

В рамките на единствено няколко месеца някогашната водеща се тунингова като плеймейтка. Последната терапия, на която се е подложила, е новият вик в естетиката. Тя съставлява вкарване на 4 типа филъри за обтягане и стягане на кожата по едно и също време. Прави се със специфичен апарат, чийто накрайник е като цялостен вързоп игли. Векилска се бръкнала с 2 бона, с цел да се подмлади с няколко години.

Бившата телевизионерка, която през април ще стане на 46 години, наскоро се причисли към съсловието на плеймейтките и чалгаджийките, като напомпа устните си със солидно количество хиалурон. Манията да префасонира външния си тип се отключила след развода с мъжа й Симо Колев. Те се разделиха поради краткотрайната спекулация на Векилска със секссимвола Калин Врачански.

И до момента в който артистът към този момент има нова жена до себе си, Мариана към момента не може да се похвали с триумф в любовта. За да бъде по-атрактивна, влагала цялата си заплата във външния си тип. Новата й тактика за лов на мъже не била да завързва връзки с сътрудници в европейската институция, за която работи в Брюксел, а да излиза по нощни питейни заведения.

Покрай празниците Мариана още веднъж бе засечена у нас, да се забавлява в препълнен и димящ нощен клуб, дружно с приятелки, написа Ретро.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР