Мариана Векилска уж се кълне, че телевизията не й липсва,

...
Мариана Векилска уж се кълне, че телевизията не й липсва,
Коментари Харесай

След като бТВ я отсвири - Мариана Векилска се натиска на Нова

Мариана Векилска сякаш се кълне, че малкия екран не й липсва , а търси всевъзможни метод още веднъж да блесне на екран, откакто преди 2 години непринудено напусна Би Ти Ви, разбра HotArena.

Понеже видя, че няма да я вземат на остарялото работно място, тя към този момент се натиска при съперниците от Нова , настояват осведомени.

Бившата водеща на „ Тази събота и неделя ” в действителност има прочут опит в Нова тв преди повече от 20 години. Това е второто работно място в живота й, където попада още през 1997 година Тогава Мариана Векилска е на 23 години. Прехвърля се в районния по това време канал от „ Диема ”, само че остава там едвам няколко месеца, след което минава в Канал 3 дружно с огромна част от екипа, в това число Ани Салич. Още от този момент двете дами се движат в комплект. От Канал 3 те се местят в Би Ти Ви, а след това Салич се връща в Нова. Сега очакванията на Векилска са да откри метод да я последва.

Преди няколко седмици тя беше посетител в предаването „ На кафе ” и пред Гала разгласи, че малкия екран й е омръзнала. Сега преподава бизнес етикет, което било доста по-интересно. Само че доста скоро по-късно изявление стана ясно, че някогашната тв звезда работи в Националния военноисторически музей. По информация на „ Уикенд ” досега Мариана е провела едно-единствено образование по бизнес етикет, и то онлайн. Вероятно го е провеждала като частно лице, защото в Търговския указател не попадат компании на нейно име, а като държавен чиновник в музея мъчно би могла да заема и друга служба на трудов контракт. Бившата водеща се хвали, че се е сбъднала фантазията й да работи в парк и да върви на работа с колело или пешком, защото музеят е в парк и явно се намира покрай дома й. Но осведомени издават, че концепцията да мине тайно след години под прожекторите, не я удовлетворява. Тя изпитвала мощна носталгия към телевизионното студио и най-голямото й предпочитание било да се върне пред камерите.

За помощ Векилска разчитала на приятелката си Ани Салич, която обаче не се била втурнала да лобира за нея кой знае какъв брой интензивно. Затова пък чаровната някогашна журналистка съумяла да се сближи с Гала, с която се знаели от дълго време около участия в общи събития. Наскоро тя подсети за срещата в „ На кафе ”, пускайки в обществените мрежи селфи с русокосата водеща, правено в студиото й. Снимката бе съпроводена с коментар „ Старите кучета ”, а доста хора видяха в нея намек, че не би отказала покана за работа в предаването. Според слуховете Гала се държала общително с Мариана, само че не горяла от предпочитание да си взима съперничка в студиото. Достатъчни й били драмите с Ева Веселинова, с която от първия ден на работата в „ На кафе ” е на нож. Ето за какво изрично отказвала да си предизвиква взаимна работа с още една амбициозна водеща, жадна да седне в стола й.

Векилска обаче мъчно би се отказала от концепцията да се върне в малкия екран. Тя считала, че в случай че не стартира в „ На кафе ”, ще се оправи идеално като водеща на „ Събуди се ” на овакантеното място на Мира Иванова. Не би отказала и работа в обзорното предаване „ Неделята на Нова ” със лична графа. Не считала за невероятно да се намести и със напълно ново авторско предаване в програмата.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР