Мариана Векилска отново е започнала да напълнява, забеляза репортер на

...
Мариана Векилска отново е започнала да напълнява, забеляза репортер на
Коментари Харесай

Мариана Векилска пълнее ударно, върна 7-8 кила през лятото

Мариана Векилска още веднъж е почнала да напълнява, видя кореспондент на „ Уикенд ”. Водещата от Би Ти Ви изненада неприятно своите почитатели, като се появи в ефир след лятната отпуска очевидно наедряла. За късата почивка тя е прибавила 7-8 кила към снагата си.

Мариана към този момент 13 години има проблеми с фигурата . Те започнаха, когато роди своя наследник от радио водещия Симеон Колев, с който сега са разграничени. Преди раждането на момчето Векилска бе известна като една от най-фините и сексапилни тв водещи. Тъй като не съумя да влезе във форма след раждането, тя разгласи, че има и по-важни неща на света и се съобщи пред казуса си. Преди към 3 години обаче стартира очевидно да се вталява. Тогава стана ясно, че тренира постоянно и съблюдава хранителен режим. 

Оказа се, че началото на тази промяна е съвпаднало с раздялата с мъжа ѝ. Това лято обаче очевидно е поставило завършек на напъните ѝ да бъде стройна. Времето ще покаже какво е предизвикало тази поредна смяна в навиците на тв звездата. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР