Мариана Векилска емигрира в Брюксел след жестоката любовна драма, която

...
Мариана Векилска емигрира в Брюксел след жестоката любовна драма, която
Коментари Харесай

Мариана Векилска избяга в Брюксел заради гаврата на Калин Врачански! Водещата се срина след връзката си

Мариана Векилска емигрира в Брюксел след жестоката любовна драма, която претърпя с артиста Калин Врачански, разбра HotArena.

 

Тв водещата изпаднала в тежка меланхолия след случката с красавеца от родното кино и спектакъл и сломена от фиаското, дефинитивно решила да напусне страната, разкриват нейни близки.

В края на предходната година Векилска изненадващо оповести, че от януари ще работи в белгийската столица. Тя ще е част от преговорен екип към европейска организация по въздухоплаването . Новата позиция озадачи мощно освен сътрудниците й, само че и най-хубавите й другари. Оказа се, че малко на брой са били отдадени в желанието й да смени внезапно живота си, писа „ Уикенд “.

Мариана се явила на изявление през есента и въобще не очаквала, че ще я одобрят. Когато й съобщили, че я наемат и би трябвало в най-скоро време да се откри в Брюксел, тя за един ден взела безапелационното решение. Векилска незабавно подала молба за овакантяване и към този момент си търси жилище в сърцето на Европа.

Мариана реши да напусне България след края на връзката си с Калин Врачански. Тя е с разрушено сърце поради него – очакваше същински връзки, а той я заряза след по-малко от 5 месеца. Явно е била следващата му численост, а тя си беше внушила, че надали не ще станат семейство ”, описват сътрудници на Векилска.

След развода си със Симеон Колев, пълничката към този момент някогашна тв водеща се втали с 25 кг и с новата си фигура се впусна в спекулация с артиста от „ Откраднат живот ”. Двамата изкараха диво лято, само че в един миг се оказа, че Врачански не желае да задълбочава връзките си с нея. Без необикновен срам, артиста я размени с 20 години по-млада мацка, което напряко сринало сензитивната журналистка. 

Когато се разчу, че имат връзки, а най-после Калин я заряза, тя 3 дни не излезе от вкъщи си и се поду от рев. Сигурно тогава е решила, че би трябвало да стартира живота си отначало и да скъса с всичко тук. Без да ни каже, е отишла на изявление за работата в Брюксел ”, издават нейни сътрудници от Би Ти Ви.

След финала на връзката, унизената Векилска се отдала на устойчиво похапване за лечение на депресията си. Така 44-годишната водеща бързо върнала остарялото си тегло и сега е много едра. Тя изобщо не се тормозила от това, защото поначало в Европа няма такава фиксация към тежестта.  А и новата й заплата от 120 000 евро на година е много апетитна...

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР