Мариана Векилска била сред най-желаните момичета в София през 90-те

...
Мариана Векилска била сред най-желаните момичета в София през 90-те
Коментари Харесай

Няма да я познаете! Изплуваха уникални СНИМКИ на Мариана Векилска, като млада дебютантка в шоубизнеса

Мариана Векилска била измежду най-желаните девойки в София през 90-те години на предишния век, разкриват нейни някогашни съученици. До ден-днешен тв водещата крие първите си стъпки в родния шоубизнес.
Оказва се, че Мариана е взела участие в не един или два състезанието за хубост. Векилска направила дебюта си, когато била едвам 17-годишна.


Тя съумяла да впечатли журито с буйната си къдрава коса, от която през днешния ден няма и помен, и с невероятната си гъвкавост. Мариана шашнала публиката с гимнастическо комбиниране, а короната й станала сигурна, когато замахнала като професионалистка с крайник във въздуха.



Съучениците й и през днешния ден си спомняли деня след състезанието, когато Векилска отишла на учебно заведение и всички към този момент се обръщали към нея с „ кралице “, а тя най-демонстративно извадила короната си от бял плик и я закичила на главата си, с цел да печели внимание. Момчетата се тълпели на рояци зад нея, само че Мариана била прекомерно високомерна и се интересувала единствено от бъдещите си достижения.

Малко след състезанието тя получила оферта за контракт с най-престижната фешън организация тогава – „ Визаж “. Присъствала в каталога им единствено една година и ненадейно прекратила кариерата си на подиума. Тогава Мариана решила да се пренасочи към различен отрасъл и й хрумнало да се занимава с актьорство, само че се разминала на косъм с кандидатстване в НАТФИЗ.

„ В последния клас на британската гимназия ходех на подготвителни курсове за актьорско майсторство при режисьора Никола Корабов – имах намерение да стана актриса “, споделя самата тя. Ръка в новото начинание й подал нейният извънредно непосредствен другар Башар Рахал, който тогава бил първокурсник в театралната академия. Той й станал наставник и я подготвял за огромната сцена близо година. Мариана обаче по този начин и не събрала храброст да се яви на изпитите и решила да учи стопанска система в УНСС. Чак през 2014-а получила покана за сценичен план и взела присъединяване в пиесата „ Евридика “.

През годините обаче самочувствието й на хубавица внезапно спаднало, тъй като влезнала в тежка борба с килограмите. Преди време тв водещата беше качила повече от 20 кг, а зверските диети скапали организма й. Въпреки че съумя да влезе в добра форма, в последно време Мариана отново се е окръглила. Това се дължало на дефицита й на време да посещава тренировки. Водещата на „ Тази събота “ и “Тази неделя” твърди, че се поддържа главно с бокс, плуване и разделно хранене.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР