Мариана Попова влиза в юбилейния сезон на Като две капки

...
Мариана Попова влиза в юбилейния сезон на Като две капки
Коментари Харесай

Мариана Попова призна нещо неочаквано за Капките

Мариана Попова влиза в юбилейния сезон на " Като две капки вода ", който започва на 14 февруари по Нова тв, а малко преди новината да стане факт, тя призна, че е безусловно влюбена в това шоу.

Нещо повече - мечтаела е да бъде поканена да взе участие през последните 10 години.

" От 10 години си бленувам да ме поканят да вземам участие. Хубаво е, че в юбилейната десета година ще бъда част от шоуто. Аз съм най-големият почитател измежду артистите на " Като две капки вода ". Следила съм безусловно всички сезони. Влюбена съм в това шоу ", призна певицата в " Събуди се " през уикенда.

Гласовитата изпълнителка акцентира, че за нея е от особена значимост вокално да бъде на нужната висота, тъй като в прослойка има доста надарени артисти, които сигурно ще са мощна конкуренция в артистичните превъплъщения.

" Според мен и двете са еднообразно значими, само че за мен персонално изхождайки от обстоятелството, че съм реализатор, ще държа вокално да се приближавам. Аз може би съм артистична, само че не знам дали ще мога да преборя актьорите в шоуто, които ще наблегнат на придвижванията и държанията на артистите. Ще се опитам да уравновесявам, защото салдото е значим и от голяма важност е цялостната реплика ", прибавя още тя. И си признава:

" Нямам терзания да се показва като някой различен, защото самото шоу е такова. Давам си сметка, че едно е да изпееш ария хубаво и професионално, това го умеем, само че напълно друго е да влезеш в кожата на различен актьор. В къщи се пробвам да предсказвам случайно какво иска ми се падне от бутона на шанса и си давам сметка, че толкоз съм привикнала да пея като Мариана Попова, че това ще ми бъде най-трудният миг. Да изляза от себе си и да вляза в съответния актьор ".

Въпреки подготовките, които си прави вкъщи, Мариана не крие, че има терзания какви предизвикателства ще и сервира Бутонът на шанса. " Притеснявам се, защото не можеш да изпееш всичко на този свят. Нямам съответни, защото съм привикнала на провокациите. Надявам се, че след 10 години клубна работа, съм имитирало доста актьори, до момента в който стартира да ги сломявам през своята призма и да върша същински кавър версии. Готова съм да се посрамвам ".

Припомняме, че през 2014 година Мариана влезе в облика на Уитни Хюстън, а след това показа, че й е било много мъчно, защото се е наложило да изпее много високи тонове в песента. Тогава е потърсила помощ от Етиен Леви, който я посъветвал да се усмихне.

" Продължавам с опитите вкъщи. Странно е когато се опитам да смъква чисто тонално една ария, към този момент не мога да подражавам добре актьора, защото излизам от света му. Чисто професионално се надявам да не стигам до обстановки да пея подправено. Но не знам, в случай че ми се падне хеви метъл, траш… ".

Междувременно Мариана Попова усмихна необятно почитателите си в обществените мрежи с един пост, в който е щура и на визия, и на думи. Той гласи буквално:

" Никога не се вземайте НА СЕРИОЗНО, извършите ли го, ще загубите най-малките и най-важните неща! Тези дни прочетох доста забавни неща за себе си и дръзвам да настоявам, че не познавам тази жена, за която приказват. Обичам Ви безпределно и съм още по-усмихната. Веселете се и си направете живота забавен, с цел да не Ви се постанова да пишете по през целия ден във фейсбук ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР