Мариана Попова ще пусне нова песен, след която, категорично заяви

...
Мариана Попова ще пусне нова песен, след която, категорично заяви
Коментари Харесай

Мариана Попова обясни защо спира да пее: Отвратена е от колегите си

Мариана Попова ще пусне нова ария, след която, изрично съобщи в „ Папараци “, че стопира да пее, защото не желае да бъде част от гилдията, която сега удря дъното, разбра HotArena .

Напоследък съм извънредно ядосана на… кадърните сътрудници, на тези, които могат. Защото клякат на некадърните! Правят дуети с тях. Симпатизират им. Размахват им знаменца. Лъжат ги, че са най-хубавите. Изключително посредствени хора на екран. Няма да дам образци, тъй като възрастта ми и позицията ми на актьор не ми го разрешават “, стартира да реди Мариана. И продължи:

" Категорично отхвърлям да бъда част от тази колегия! Но не тъй като имам високо самочувствие, просто съм мислещ човек и това доста ми пречи! За мен посредствеността в музиката в последно време е на страхотна респект. Имаше едни последни хора, в които имах вяра, до момента в който и те не започнаха да вършат дуети с всякакви хора, които пеят на акцент. Те дори не пеят. За мен това е неуместно! Примитивността и посредствеността е заляла всичко. Затова съм се отказала да вървя и по изявленията. И неотдавна споделих на Весо, че имам възприятието, че песента, която направих в този момент, ще ми е последната. Така се чувствам… Къде отиде пеенето? Правим формати. Журират ги хора, които са със подозрителен гений “.

Колкото до мекоговорящите реализатори, незабавно ни изплуваха образци на нейни кадърни сътрудници, които записаха взаимни песни с рапъри, които редят рими на акцент: Миро и Dim4ou – „ Скочи над мен “, Мария Илиева , която има песни с Криско, Атанас Колев и V:rgo, Любо Киров – който е подписал контракт за партньорство с компанията на Криско „ Adamand ”. Сантра също крепи кариерата си на дуети с по-актуални и колоритни реализатори. Медиите пък непрестанно стартират имена като Тита, Гери-Никол като едни от най-хубавите певици на новото време… 

Същевременно Попова похвали новата ария на Ицо Хазарта „ Браво “, в която също се споделя по какъв начин новият рап и изпълнителите от новото потомство въобще не ги бива и основават само простотии.

Обичам, когато хората вършат нещо, без значение дали е рап, поп, опера, само че да го вършат като хората и то да си тежи на мястото. Аз обичам рап, единствено че моя рап е „ Ъпсурт ” и постоянно ще бъде, тъй като там има смисъл, обществена ангажираност, и едни интелигентни и обосновани персони, които стоят зад тези думи “, заключи Мариана, представена от Блиц ШОУ.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР