Мариана Попова и дъщеря й Кати се излекуваха от ковид

...
Мариана Попова и дъщеря й Кати се излекуваха от ковид
Коментари Харесай

Мариана Попова:Преминахме успешно

Мариана Попова и щерка й Кати се излекуваха от коронавирус с лекуване вкъщи, само че певицата продължава да споделя за заболяването и да подлага на критика ограниченията, които съгласно нея не се съблюдават в България. Още на 2 октомври майка и щерка са дали негативен тест, само че три дни по-късно Попова има още какво да показа за протичането на заболяването. „ След позитивен тест на Кати, заболяването протече леко с хрема и температура, на третия ден беше очевидно здрава с сила и направихме тест на петия ден, който още веднъж беше позитивен. Целия цикъл е към 8 дни, чак тогава Кати сподели негативен тест.



Хубаво е да се знае, че са нужни към 10тина дни с цел да не сме заразни и да пазим другите. Естествено, всичко това се открива с тестване. И единствено за протокола да кажа, че не зная защо присъствено образование приказва министъра, откакто Мария е към този момент 2 седмици онлайн, като ги пуснаха единствено за 2 дни да се доразболеят “, подлага на критика в типичния си жанр Попова, без да дава решение на въпроса. В дебата за ограниченията се включи и мъжът й Веселин Плачков, който пък сподели по какъв начин щерка му от предходната връзка си прави тест вкъщи. Момичето и майка му от години живеят във Англия.



"Здравейте, това е моята щерка Андреа, която учи в Англия и с доста любов направи тази проява за вас. Считам, че това ще бъде потребно за доста родители и ще вкараме успокоение за това по какъв начин и по какъв метод се вършат тези проби, което успокоява всички там и няма заболели в учебно заведение! Бъдете здрави и апелирам Ви, това е чисто информативно ", написа бащата.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР