Мариана Попова е обърнала гръб и на децата си, и

...
Мариана Попова е обърнала гръб и на децата си, и
Коментари Харесай

Мариана Попова заряза децата и Плачков в Плевен и заживя в София

Мариана Попова е обърнала тил и на децата си, и на своя обичан мъж – Веселин Плачков, шушукат в светските среди. Смуглата певица, която единствено преди година твърдеше, че повече няма да пее, тъй като родният шоубизнес не й е на равнището, в този момент се е заела да възражда своята музикална кариера. Голямата си щерка била изпратила при татко й Ханес, с цел да не пречи на работата й, а дребната – при свекърва си в Плевен. С Веско сякаш към момента са дружно, само че даже и за него съвсем не намирала време.

Макар че сякаш смяташе да остане за непрекъснато в родния град на мъжа си – Плевен, Мариана изкара там по-малко от година и половина и още веднъж се прибра в столицата. Преди дни звездата показа в изявление за Българска национална телевизия, че се е завърнала в София и най-малко към този момент не счита да я напуща. Певицата била предходна на диета, отслабнала е доста, откакто бе пуснала стомах около раждането на щерка си от Веселин Плачков преди 3 години. С новата си фигура била подготвена и за нови музикални подвизи. Понеже се отдавала със мощни страсти и в музиката, и в развъждането на децата си, Мариана не можела да се занимава по едно и също време и с двете. Досега, тъй като Кати била прекомерно дребна, за са я лишава от непрекъснатите си грижи, везните натежавали в интерес на децата и фамилията.

Сега обаче изпълнителката е решила още веднъж да се върне към кариерата си .

Тя тръгвала по участия, започвала да прави нови песни и още веднъж щяла да се катери към върха на музикалните ранглисти. Логично е, че майчинските отговорности отстъпват обратно в листата с нейните цели.
Светските клюкари незабавно започнаха да шушукат, че Мариана Попова се е изморила от фамилния живот. Не е загадка, че тя изкара цяла година надалеч от шумотевицата на шоубизнеса, откакто бе привикнала непрекъснато да е под светлините на прожекторите. За известно време твърдеше, че това й е прелестно. След това обаче признала и пред себе си, и пред всички останали, че й е скучно да бъде само брачна половинка и майка. Звездата с носталгия си спомняла театралните си изяви от недалечното минало и най-после решила да се завърне към тях. Макар да се е изпокарала с огромна част от гилдията и макар че на процедура съумя да съсипе кариерата на мъжа до себе си тъкмо когато той се изкачи на върха с ролята си в сериала „ Пътят на достойнството ”, певицата се надявала, че не всичко е изгубено. Известно е, че тя бе в основата на уволнението на Плачков от сериала на Нова тв, в който той блесна с паметната роля на Киро Християнина. Заради ревнивост му забрани да се допира до други дами пред камерите, в случай че не му вдигнат хонорарите за сходни подиуми. Вместо обаче да му платят повече, продуцентите просто го уволниха.

След като артистът остана без работа, Плачков и Попова изиграха ролята на афектирани интелектуалци, оттегляйки се от светския звук. Говори се обаче, че година и половина по-късно двойката е останала без никакви пари. Ето за какво се постанова да търси път обратно. Веселин щял още веднъж да търси работа в София, където и функциите са по-големи, и публиката е повече, и заплащането е по-добро. Мариана пък още веднъж стартира да пее. Звездата доста държала да се осъществя сполучливо, преди още веднъж да се отдаде на мъжа и двете си деца. Това, съгласно осведомени, за нея означавало да понатрупа малко пари в изпразнените си банкови сметки. После още веднъж можело да се завърне към всекидневието си на стопанка в някой спокоен гиздав градец, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР