Мариана Маринова, звездата в отбора на богатите, който тъне лукс

...
Мариана Маринова, звездата в отбора на богатите, който тъне лукс
Коментари Харесай

Мариана Маринова от „Фермата” има син от кокаинов бос!

Мариана Маринова, звездата в тима на богатите, който тъне разкош в хитовото тв риалити „ Фермата ”, има забележителна биография. Кариерата си амбициозната русокоска, която се хвали със 700 чифта обувки, стартира като водеща в несъществуваща към този момент кабеларка, където срича новините. Гафът е видян от „ Господари на ефира ”, а чаровната русокоска се трансформира в звезда за едно денонощие, напомня Уикенд.

Следват предложения за присъединяване в разнообразни състезания за хубост, които Маринова печели с лекост. Тя има сбирка от трофеи и корони, за които множеството дългокраки девойки могат единствено да мечтаят – „ Мисис България Глоуб 2007 ”, „ Мисис Вселена - България 2008 ”, „ Мис Силикон ” и други С времето съумява да развие мениджърската си заложба и да се трансформира в лицензиант на няколко влиятелни състезанието за хубост у нас. Познатите й споделят, че е същински работохолик – всяка минута от всекидневието си хубавицата запълвала с правене на нещо – гимнастика, тичане, фитнес, посещаване на козметичен салон, коафьор, маникюр и грижи за двете деца, които са от двама разнообразни мъже.

Всъщност, персоналният живот на Мариана е по-пъстър от дъгата.

Името й постоянно е набърквано в разнообразни секс афери, за които по-късно се изяснява в медиите. Приписват й забежки с имена от ъндърграунда като Димитър Харалампиев – Рогача, който е измежду най-верните приятели на Митьо Очите. Преди години силовакът я хванал в крачка и я напердашил крепко, гласи светската клевета. Причината била, че тя му кръшнала с колумбийски ММА герой. Запознанството с чужденеца станало около носителката на купата „ Мис Колумбия ”, която се сприятелила с Маринова по време на конкурс за хубавици в чужбина. После двете почнали да си гостуват и да обмислят общ бизнес. Така се стигнало до основаването на фешън организация за деца, в която хлапетата били обучавани по какъв начин да театралничат пред обектива, да се движат елегантно по котешката пътека, да се обличат със жанр. Желаещи да се запишат в стилното им школо не липсвали.

Слухът за мистериозния колумбиец обаче стигнал до ушите на втория мъж на Мариана - скандалният предприемач Руслан Колев. Неговото име е добре познато от престъпните летописи. През лятото на 2012 година той е арестуван в ареста като уредник на превоза на по този начин наречения кокаинов транспортен съд „ Свети Никола ”, плаващ от Латинска Америка към Испания. На борда на плавателното средство са открити внушителните 3 тона кокаин. Руслан Колев се счита за медиатор в договорката, а задържаният дружно с него Дойчин Дойчев - за притежател на огромното корито.
Следват куп правни разправии. Темида освобождава двамата българи заради липса на доказателства, само че пък свадите сред Мариана и Руслан зачестяват.

Докато плава на „ Свети Никола ”, до ушите му стига слуха, че обичаната жена има алъш-вериш с мистериозния колумбиец. Без да търси доказателства, той й оформя крепък скандал и заплашва с разлъка. В последна сметка съумяват да запазят връзката си в името на своя дребен наследник Димитър.
Маринова се среща с Руслан по интернет през 2008 година Тогава тя е на гребена на вълната – в София не минава светско събитие без наличието й. Винаги е ухажвана от господата и заобикаляна с топ хубавици със съмнителна  репутация, които постоянно са привиквани в полицията по съмнения за проституция. Сърцето й е свободно, тъй като е прясно разведена с първия си брачен партньор Антон, от който има щерка. Руслан Колев пък е гонещ 40 строителен предприемач, чийто бизнес скрибуца поради международната финансова рецесия. Въпреки това искрата на любовта пламва. Набързо заживяват на фамилни начала. Запознати с битието им споделят, че двамата постоянно се карат, освен това шумно, само че в реалност доста се обичат. От време на време в медиите потеглят клюки, че силиконката е станала жертва на домашно принуждение, само че тя постоянно ги опровергава, казвайки, че никой с пръст не я е докосвал, камо ли да я зашлеви с пестник. Дори носи си ремонтирала, тъй като претърпяла случай, а не тъй като някой й го е счупил.

Мариана Маринова има няколко пластични корекци и евентуално те е единствената, която знае точната им численост. Част от тях са направени в чужбина поради цените, които хирурзите оферират там. Операцията за увеличение на дупето й била направена във Венецуела и коствала единствено 350 евро. Ремонтът на циците излизал сред 1200 и 1800 евро, което било надалеч по-изгодно, в сравнение с у нас.

Организаторката на „ Мис Силикон ” се е подлага на всевъзможни процедури, с цел да наподобява съвършено даже в сложни моменти от живота си. Тя не крие, че е измежду най- модифицираните нашенки и не се опасява да легне под скалпела в името на хубостта. Признавала е, че на носа си има 4 интервенции и две на гърдите, плюс сложени импланти в устата, както и 3 литра биополимер в дупето. Поръчва си да й изработят задника от най-хубавия материал, тъй като има вяра в чудесата на актуалните медицински и козметични артикули. Винаги е „ за ” пластичните интервенции.
Три месеци преди да влезе във „ Фермата ” коригирала бръчките  на челото си. Тя била същински поласкана от поканата на продуцентите на шоуто и твърдо вярвала, че има потенциал да завоюва огромната премия от 100 000 лв.. Била уверена в положителната си физическа подготовка и сигурна, че малко на брой мъже могат да се мерят по устойчивост с нея, тъй като всеки ден спортувала.

Петото издание на „ Фермата ” започва на 6 септември  под мотото „ Нов свят ” и сложи фокуса върху общественото разделяне на небогати и богати. Маринова като представител на ВИП обществото попадна в първокласния дом на чорбаджиите, на които не се постанова да правят кой знае какъв тежък физически труд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР