Мариан Вълев, който се прочу с ролята си на мафиота

...
Мариан Вълев, който се прочу с ролята си на мафиота
Коментари Харесай

Не е за вярване коя е новата тръпка на Мариан Вълев-Куката!

 Мариан Вълев, който се прочу с ролята си на мафиота Росен Гацов - Куката в сериала " Под прикритие ", има нова тръпка. 50-годишният артист е залюбил доста по-младата Цвети Стоянова – някогашната гимнастичка от националния отбор, която през 2016 година направи опит за самоубийство. Връзката им е шокираща за всичките им близки и тъкмо заради тази причина те към момента не желаят да я вършат обществено притежание. 

Според осведомени Вълев от дълго време хвърлил око на хубавицата, а режисьорският му дебют – филмът " Лошо момиче ", бил въодушевен точно от нея. Творбата наблюдава живота на някогашната шампионка по художествена гимнастика Жанета, която претърпява фамилна покруса, става жертва на принуждение и това я трансформира до неразбираемост. 

Говори се, че обликът на основната героиня бил първообраз на Цвети, чиято орис също не е по никакъв начин лека. Преди време златното момиче скочи от шестия етаж на панелен блок, тъкмо преди тимът й да излети за европейското състезание в Израел. Лекарите в болничното заведение за незабавна помощ " Пирогов " дефинираха оцеляването й като същинско здравно знамение, поради височината, от която е паднала, а рехабилитацията и възобновяване й бяха продължителни и сложни. По-късно се разбра, че опитът за самоубийство е бил предизвикан от паническо разстройство и меланхолия, характеризиращи се с отвращение за живот и тежко душевно страдалчество. Самата Стоянова призна, че не е разсъждавала трезво в оня миг и до ден сегашен съжалява за стореното и тъгата, която предизвикала на обичаните си хора. 

" Странното е, че от време на време се пробвам да си напомня в елементи оня миг. Натъжавам се и рева, само че по-късно се усещам по-силна и се напомням през какво съм предходна и от какви незначителни неща се тормозя в този момент. Помня мига, в който си затворих очите и повече не ги отворих. Знам какво ме избави! Виждала съм го, изпитвала съм го, беше ми затвърдено. Освен Господ, това е и моята майка, която умря от инсулт! Нейният дух ме избави! ", разказвала е гимнастичката. 

По време на възобновяване си Цвети разчиташе извънредно доста на поддръжката на дългогодишния си другар – футболиста Александър Любенов, само че при започване на годината той изненадващо разгласи, че са разграничени. Неотдавна феновете на спортиста го запитаха в обществената мрежа дали със Стоянова са към момента дружно, а той отговори сбито " не ". Близки до някогашните влюбени настояват, че те са поставили завършек на връзките си още през есента, само че до неотдавна предпочитали да не го разгласяват. Не разкривали и претекстовете за разлъката, само че съгласно осведомени тъкмо залитането на Цвети по Мариан Вълев било причина за всичките им проблеми. 

Актьорът от дълго време се възхищавал на гимнастичката, а трагичният й живот го въодушевил за сюжета на кино лентата " Лошо момиче ". Някои от златните девойки на Илияна Раева взеха присъединяване в лентата, но най-близка до сърцето му била Цвети Стоянова. Тя отказала да се включи в актьорския състав с епизодична роля, само че въпреки всичко го поздравила за добре свършената работа. Хора от обкръжението на Мариан издават, че той издирил координатите й и изискал среща с нея под предлог, че желае да приказват по работа. Вълев й разказал за плана си и тя останала впечатлена. Споделила, че тематиката на кино лентата е забавна, само че отказала да взе участие. Все отново двамата траяли да поддържат връзка и по този начин последователно се сближили. Днес са към този момент интимна двойка.

Мариан Вълев от много време не е афиширал интимни връзки с жена. Той е споделял в свои изявленията, че сърцето му е разбивано неведнъж. " Тежка история. Минават през живота ми, никоя обаче не се застоя. Изгубих ги всичките. Един другар сподели, че ме притеглят единствено смъртоносни дами. Всеки път знам по какъв начин ще завършат нещата, претърпявам го тежко, само че все пак давам газ, ходя към пропастта. Все още имам сърце за схващане, да заповядва идната! " споделял е екранният Росен Куката. Жените в живота на звездата не са една или две. 

Сред известните му любовници са актрисите Елена Петрова, Снежана Макавеева, певицата Белослава. Всеизвестен факт е, че той е разкрил Елена Петрова за киното и с помощта на него тя се е снимала във кино лентата " Граница ". " Беше на 15 и миеше стъкла на коли с още 5-6 деца. Били от театрално учебно заведение и се забавлявали. Обаче тя ми направи усещане и си споделих: " Не може да е истина! Родена е за кино! " Това не може да се обърка! Когато видиш обещано лице, просто го знаеш. И станахме огромни другари. Заведох я при режисьорите. Хубавото при нея е, че не е единствено красива, само че и доста интелигентна. А това е рядката композиция ", споделял е Вълев за първата си среща с Елена. Интимните им подиуми от лентата се пренесли и в действителността, само че връзката им траяла малко.

В началото на 90-те Мариан закачил на куката си и певицата Белослава. С нея изживял бурна обич, когато бил студент, а тя към момента не била известна изпълнителка. Чувствата им били мощни, само че Белослва решила да замине за Америка, а варненският мачо не издържал живота в страната на неограничените благоприятни условия. Не си намерил работа като артист, тъй като британският му език не бил добър, по тази причина безславно се завърнал в България, а връзките му с певицата прилючили. 

Една от огромните любови на Вълев е актрисата Снежана Макавеева. С нея се срещнаха на снимачната площадка на сериала " Под прикритие " и бързо се трансфораха в обичаната световна двойка на почитателите. Не се притесняваха да показват обществено възприятията си и изглеждаха щастливи, само че изневярва от страна на русокоската поставила завършек на връзката им. Клюката гласи, че младата актриса постоянно кръшкала на Мариан, а той  преживял тежко измените й. Голямата разлика във възрастта им – цели 20 години, също оказала въздействие и разлъката не закъсняла. 

Единствената жена, с която артистът е стигал до олтара, се споделя София Николова. Тя е и майка на 22-годишния му наследник Мариан. С нея към момента са положителни другари, въпреки че са разграничени от дълго време. София също е родом от Варна. Тя била невероятна фенка на Вълев след кино лентата " Граница ", само че първата им среща била инцидентна - той влезнал в нейния магазин и я харесал. Началото на връзката им обаче поставила едно режисура е в Театър 199 – " Изгори го ". Там Мариан играел ролята на гей. По време на едно от представленията, на което участвала и София, артистът импровизирал и сменил текста, казвайки, че в живота му има момиче, което обича ужасно доста. После допълнил: " Тя е тук сега! Седи на първия ред ". София си спомня, че останала изцяло втрещена от това пояснение в обич от сцената, само че и доста поласкана. " Винаги е знаел по какъв начин да ухажва дамите ", коментирала е Николова по адрес на някогашния си мъж. 

Вълев е имал връзка и със сестрата на актрисата Яна Титова – Невена. Запознали се на премиерата на " Лов за дребни хищници " и няколко месеца били неразделни. Тъй като тя живее в Лондон, Мариан пътувал постоянно до там, с цел да бъдат дружно. Заради нея си направил татуировка на дясната ръка, която и до ден сегашен не е премахнал. Дали връзката на Мариан и Цвети Стоянова ще завърши като предходните му любови, следва да разберем, написа " Уикенд ". Доста по-възрастният артист спечелил гимнастичката с джентълменски жестове и благо отношение, само че съгласно хора от обкръжението им двамата са много разнообразни като характери и светоусещане. " Надали ще се задържат дълго ", предсказват близки до златното момиче.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР