Мари Треньор, която живее в САЩ, е собственик на няколко

...
Мари Треньор, която живее в САЩ, е собственик на няколко
Коментари Харесай

Жена загуби крайниците си, след като домашното куче...

Мари Треньор, която живее в Съединени американски щати, е притежател на няколко кучета. След като един от домашните любимци облизал ръката на стопанката си, се наложило да бъдат ампутирани всички ѝ крака.

Драматичната история на 54-годишната американка от Охайо споделя " Daily Mail ".

Преди време Мари Треньор внезапно се почувства неразположена - признаците ѝ наподобявали грип. Всичко това се случи малко откакто дамата се завърна от отпуска и решила, че положението ѝ е обвързвано с адаптацията.

Но признаците се влошили, температурата на Мари доста се повишила. Съпругът ѝ я завел в болничното заведение и там лекарите сложили диагноза сепсис.

Анализите посочили, че в кръвта на пациентката участва патогенната бактерия Capnocytophaga Canimorsus, която живее в слюнката на кучета и котки. Най-вероятно бактериите попаднали в тялото на Мари, когато едно от кучетата ѝ облизало ръката ѝ и кучешката слюнка попадна в дребна рана.

Според лекарите нормално зараза, породена от бактерия, може да се лекува с антибиотици, само че в някои случаи разпространяването ѝ в тялото е бързо и визира доста тъкани и органи. Последицата от този развой са тежки увреждания.

Мари Треньор изпаднала в кома. За да спасят живота ѝ, лекарите трябвало да отстранят горните и долните ѝ крака. Когато дамата се събудила и схванала, че в този момент няма ръце и крайници, тя била шокирана.

В момента Мари се учи още веднъж да живее. Тя няма желание да се отървава от кучетата си. Двамата със брачна половинка ѝ обичат домашните си любимци толкоз, колкото и другите членове на фамилията им.

Източник: zdrave.to
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР