Мъри: Чувствам се по-добре с всеки изминал денБританският тенисист Анди

...
Мъри: Чувствам се по-добре с всеки изминал денБританският тенисист Анди
Коментари Харесай

Мъри: Чувствам се по-добре с всеки изминал ден

Мъри: Чувствам се по-добре с всеки минал ден
Британският тенисист Анди Мъри съобщи, че усъвършенства своето физическо положение с всеки минал ден. Бившият номер 1 в света постави прибързано завършек на сезона си през септември, откакто изигра единствено шест шампионата.

Той се завърна през юни на домашната конкуренция в Куинс, откакто лекува 11 месеца травма на бедрото, а при започване на 2018 се подложи на интервенция. Трикратният притежател на трофеи от Големия шлем ще стартира акцията си през новия сезон в Бризбън, като конкуренцията започва на 31 декември.

Мъри показа на фейсбук страницата на шампионата, че се усеща по-добре.,,Прогресирам с физическата си подготовка всеки ден. Очевидно е, че годината бе сложна след травмата на бедрото и интервенцията, само че се приближавам към достигането на оптимална форма. Тренирам от няколко дни и имам два месеца разполагаем, с цел да се приготвя по най-хубавия метод за шампионата в Бризбън “, съобщи той.

31-годишният тенисист прекара много време във Филаделфия, където работи с треньора по физическа подготовка Бил Ноулс, в опит да се завърне към най-хубавата си форма още веднъж.

Шотландецът сега се намира на 263-та позиция в международната класация. Той ще организира обичайния си подготвителен лагер в Маями, преди да се насочи към Австралия в края на годината, с цел да практикува преди началото на Бризбън. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР