Марго Роби официално е най-работливата актриса в Холивуд. Звездата се

...
Марго Роби официално е най-работливата актриса в Холивуд. Звездата се
Коментари Харесай

Кой е най-работлив в Холивуд

Марго Роби публично е най-работливата актриса в Холивуд. Звездата се подвизава в 19 продукции за последните 5 години. Тя е взела участие в един късометражен и 15 пълнометражни кино лентата, имала е две камео функции е била продуцент на една лента.

Най-запомнящите се функции на Роби са в „ Имало едно време в Холивуд “, „ Бомба със закъснител “, „ Кралицата на Шотландия “ и „ Аз, Тоня “. Участвала е още в „ Отряд самоубийци “, „ Хищни птици “, „ Тарзан “, „ Сбогом, Кристофър Робин “ и други.

Марго може да е най-трудолюбивата актриса, само че не е най-заетият човек в Холивуд. Роби е единствено петият най-работлив актьор в бизнеса. Класацията оглавяват Никълъс Кейдж, Самюъл Джаксън, Брад Пит и Уил Феръл.

Най-впечатляващо е обаче, че 29-годишната актриса изгря напълно неотдавна – през 2013-а с присъединяване си във „ Вълкът от Уолстрийт “, а към този момент е постигнала изключителни триумфи и е от ранга на най-големите звезди в промишлеността – Никол Кидман и Натали Портман, които се подредиха след нея в класацията на второ и трето място.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР