Марги Хранова крие нещастна любов с роден актьор. Малцина знаят,

...
Марги Хранова крие нещастна любов с роден актьор. Малцина знаят,
Коментари Харесай

Изтече Най-Скандалната Тайна На Маргарита Хранова, Всички Ахнаха! Известният Актьор Й Е

Марги Хранова крие нещастна обич с роден артист. Малцина знаят, че на младини певицата е била бясно влюбена в Антоний Генов – кумир на куп българки. Тя безусловно изгаряла от обич по него, само че за нейно страдание, той не й обръщал внимание. И възприятията й по този начин и не били споделени.

Историята се разиграла много преди звездата да срещне мъжа на живота си – Кирил Бойчев. Малцина знаят, че поради любовта си към Антоний, Хранова е правила същински нелепости.

Всяка вечер дружно с нейна другарка замръквали пред дома му, очаквайки го да се прибере. Сутрин се криели в шубраци и зад кофи за боклук, с цел да видят по какъв начин артистът излиза. Преследвали го по целия му маршрут с концепцията да ги забележи, само че той оставал все толкоз недосегаем. Веднъж се пробвали да се покатерят по фасадата на постройката и да се доберат до прозореца на спалнята му, с цел да оставят записка, само че и този проект не сполучил.

Тогава певицата била осмокласничка и приела невниманието на Генов към нея като любовно отчаяние.

После такова претърпяла и с Димитър Буйнозов, който също преследвала.

С бъдещия й брачен партньор Кико ги сватосал Емил Димитров, а във вечерта, в която си разменили телефоните, Кирил я откарал до дома й. Когато родителите й го видели пред вратата и я разпитали за него, никак не го одобрили, тъй като към този момент бил в развой на бракоразвод. Младите обаче толкоз желали да се оженят, че го сторили скрито.

В гражданското били единствено те и кумовете им – нейна другарка и инцидентен фотограф. Марги употребила момента, че отпътува на турне и ще може да скрие събитието от родителите си, само че когато майка й научила – блъснала гласовит пестник на зетя Кирил, предават от retro.bg.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР