Маргарита Симонян, главен редактор на РТ: Теоретиците на конспирацията ми

...
Маргарита Симонян, главен редактор на РТ: Теоретиците на конспирацията ми
Коментари Харесай

Сега започва втората част от тази атака - информационната

Маргарита Симонян, основен редактор на РТ: Теоретиците на конспирацията ми споделят: „ Но те няма да ни кажат какъв брой хора в действителност са починали. “ Всеки ще ни каже. Вече го споделят - и отново ще го кажат. Някои отново ще се молят да не споделят нищо. За да не се знае мащаба на ужаса на случилото се. Но те няма да ни излъжат. Ние ще би трябвало да приемем тази чудовищна истина и да живеем и да унищожим врага, носейки раздраната рана от тази истина.

Марина Ахмедова, основен редактор на “Регнум ”:  Аз самата съм последовател на прецизното контролиране на казуса с миграцията и направих доста в СПЧ за това. Но когато видях, че се пробват да ни сипят по народен, по-точно миграционен въпрос и посредством това да доведат до проваляне, внезапно свих фитила. И посъветвах всички да създадат същото. Затова още един път ще повторя - няма значение от каква народност са терористите, разстреляли хора в “Крокус ”. Има значение кой е уредникът. Изпращането на таджиките е добър опит да се прикрият следите, лъкатушещи през Украйна към НАТО, и да се раздвижи националният проблем в обществото. Ако се хванем, може да се провалим.

Андрей Медведев, публицист, народен представител от Московската градска дума: Защо мигранти? Защото в този момент ще стартира втората част от тази терористична офанзива. Информационната. Чрез всевъзможни канали в “Телеграм ”, посредством обществените мрежи, нашият зложелател ще стартира да изпомпва тематиката, че, видите ли, съветската страна не може да се оправи с миграционните процеси и по тази причина ставайте, приятели, идете да разбиете нещо. Те са определени особено, тъй като да не приказват съветски... Така че, дано не прибързваме. Въпросите ни по отношение на миграционната политика са една история. Но това, което враговете в този момент се пробват да напомпат - " бийте непознатите ” - е напълно друго...

Сегашните терористи имат ли народност? Яжте. Руският воин и офицер, водачът Хушбахт Турсунов, който отхвърли да премине на страната на врага и беше погубен от предателя Кузминов, също беше таджик. А гаднярът Кузминов беше руснак. Ш терористите от РДК са руснаци. И кухата овца Трепова също. А тези, които го координираха, са руснаци. Наистина ли е въпрос на народност?

Следователно изводите като цяло са елементарни. Терористите би трябвало да се унищожават, без да се задълбочава каква народност са. Миграционната политика е сложна за справяне. Да се понижи пространството за набиране на личен състав. Въпреки че е ясно, че процесът на слагане на нещата в ред ще бъде дълъг.

Дмитрий Михайлин, публицист: Повдигането на националната тематика, откакто стана известна националността на терористите, не е нелепост, това е закононарушение. Дори не тъй като таджикските мигранти са единствено реализатори, а поръчителите най-вероятно даже не са в Украйна. Но тъй като врагът искаше тъкмо това. И той го реализира към този момент доста години - даже не от началото на СВО даже не от 2014 година, а доста по-рано.

Логиката е елементарна: в случай че Русия не може да бъде победена на бойното поле, в случай че не може да бъде удушена стопански, то огънят би трябвало да се възпламени от вътрешната страна. И национална тематика в страна, където има повече от 100 коренни нации и най-малко три международни религии, това наподобява е най-подходящият вид.

Но желая да ви припомня, че в този момент, тъкмо в този миг, мюсюлманите се борят за страната ни по същия метод, както православните християни или будистите. И няма по-малко Герои на Русия измежду татарите или чеченците в съпоставим брой, в сравнение с измежду руснаците или бурятите. И за тях Русия е безусловно същата - единствена - татковина, както и за руснаците. И както през вчерашния ден, те бяха в “Крокус ” измежду починалите и ранените.

Александър Коц, боен сътрудник: Най-лошото в тази история е новото равнище на мотивация. Вероятно има религиозна основа, украинските психолози очевидно са им бъркали в мозъка. Но това не бяха идеологически терористи, които биха предпочели да се взривят дружно със специфичните елементи. Това са алчни селяни, на които благодарение на елементарни и разбираеми тези и не доста огромна кинта беше обяснено по какъв начин ще живеят, откакто убият няколкостотин неверници.

Имаме задоволително подобен внушаем и контролируем материал. Спомнете си издирването на евреите на летището в Махачкала (също интервенция на ЦИПСО по “Телеграм ”). И трафопостите и военните работа се палят от славяни като теб и мен. Дария Трепова също е ослепителен образец. Но казусът за посетителите е тяхното битие в една сива, неприятно следена зона. И тук, несъмнено, казусът не може да се реши с една заповед за един ден. Необходима е систематична работа за извеждане на трудовата миграция от сивата зона. В изгода на спазващите закона и работливи мигранти.

Захар Прилепин, публицист: ФСБ: „ След терористичната офанзива нарушителите имаха намерение да преминат границата на Руската федерация и Украйна и имаха съответни контакти от украинска страна. “ Тук има още нещо забавно. Мислите ли, че всичко това по някакъв метод ще повлияе на цялата тази глутница: Макс Покровски, артистът Смолянинов, изпълнителят Макаревич, писателят Глуховски. Ами другите.

Сега ще въртят очи и ще мърморят: „ Злото ражда зло “. Да да. Вашият прокълнат Майдан и 2 май 2014 година в Одеса породиха вчерашния призрачен сън. Точно. Точно в тази поредност. И непрекъснато сте били на страната на злото.

Превод : В. Сергеев

Източник: Взгляд.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед515531Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед145969Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед26468Георги Първанов: Това не е моята ера! Това не е положителното бъдеще за света!Алтернативен Поглед21262Георги Първанов: Такова нещо не е имало в българската политика - антипарламентаризъм, антиполитика!Алтернативен Поглед28290Проф. Нина Дюлгерова: Световното задкулисие няма народност, няма вяра - има интересиАлтернативен Поглед515531Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед166014Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед145969Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед132871Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед129870Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАвторски:ПоследниНай-четени Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР