Маргарита Хранова се ядоса сериозно на екипа на VIP Brother,

...
Маргарита Хранова се ядоса сериозно на екипа на VIP Brother,
Коментари Харесай

Грандиозна изцепка на Ники Кънчев на живо в ефир

Маргарита Хранова се ядоса съществено на екипа на VIP Brother, и по-конкретно на водещия Ники Кънчев. Голямата българска певица бе поканена в шоуто като бранител на един от съквартирантите, само че нито един път не ѝ бе дадена опцията да изрази позиция. Въпреки че коментарното студио и директните включвания в Къщата продължиха общо 3 часа, изпълнителката даже вендъж не съумя да вземе думата.
Така след края на дългия си престой в студиото на Нова телевизия певицата не устоя и подвигна вманиачен скандал на екипа на риалити формата. Тя изиска пояснение за какво е трябвало да отдели най-малко 4 часа за тях, откакто на практика все едно не бе част от гостите в студиото. В най-неудобно състояние се оказа водещият Ники Кънчев, който трябваше хем да потуши пристрастеностите, хем да балансира ситуацията.
В студиото бяха още манекенката Славена Вътова, фолкпевицата Кали, артистът Веселин Плачков, който по това време към този момент бе напуснал в Къщата, журналистът Кристина Патрашкова, някогашната другарка на Валентин Кулагин – моделът Елена Виан, и гаджето на Божана Кацарова – рекламистът Николай Ванчев. Освен Марги Хранова, нито един път за всичките три часа живо предаване гаджето на Божана не съумя да отбрани половинката си. По случайност двамата седяха един до различен на дивана в студиото и заради неналичието на интензивност малко приличаха на възпитаници, порицани от класния си началник.
В последна сметка Къщата на VIP Brother тогава напусна Ева Найденова, която на излизане съобщи, че не съжалява за нищо, което е споделила или направила в шоуто. Тя даде щита на SDI, който защищава от номинации за елиминации, на съквартирантката си и колежка Ваня Костова, с която по време на формата заровиха томахавката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР