Маргарита Хранова и Орлин Горанов гостуват в Плевен с песни

...
Маргарита Хранова и Орлин Горанов гостуват в Плевен с песни
Коментари Харесай

Маргарита Хранова и Орлин Горанов възкресяват спомена за Златният Орфей

Маргарита Хранова и Орлин Горанов гостуват в Плевен с песни от незабравимия български фестивал „ Златният Орфей”, оповестиха от национално читалище „ Съгласие 1869” в регионалния град. Поредният празник на родната известна музика ще бъде в зала „ Емил Димитров” на 10 октомври.

Двамата реализатори имат доста фенове измежду плевенската аудитория. Те гостуваха с други свои планове в края на предишния креативен сезон и това лято. От читалището оповестиха, че има огромен интерес към новата им стратегия, по тази причина към този момент са пуснали в продажба билетите за музикалното събитие.

Новост в афиша на читалището е и премиерата за Плевен на комедията „ Роклята беглец” от Щефан Фьогел в превод на Владко Мурдаров на 21 септември. Режисьор е Владлен Александров, който плевенската аудитория помни със зашеметяващата комедия „ Жена ми се споделя Борис”. В новия театър са ангажирани актьорите Силвия Драгиева, Цветана Благоева, Христо Терзиев и Цветан Николов. Според основателите на това зрелище пиесата е написана майсторски - интелигентна комедия за инспекция на възприятията на хората, които се обичат. " Роклята дезертьор " е нашия живот, изигран под увеличителното стъкло на сцената, показват от читалище „ Съгласие 1869”.

Още едно ново предложение има в културния плакат на плевенското читалище - следващо посещение на Симфониета - Видин. Този път ще бъде показана продукцията „ Музикалните шедьоври на именития Енио Мориконе " на 26 септември.

На сцена „ Емил Димитров” на 5 септември ще гостува със своя театър „ Виновни” известната артистична двойка - певицата Мариана Попова и артистът Веселин Плачков. На 8 септември на читалищната сцена ще се изявят за първи път в Плевен трима млади български тенори - Кирил Илиев, Александър Господинов и Илиян Недев, с концерт в акомпанимент със Симфониета – Враца под диригентството на маестро Христо Павлов.

Сцената на читалище „ Съгласие 1869” в Плевен е отворена за актьори от цяла България, които желаят да покажат качествено изкуство онлайн пред плевенските ценители, означават от най-стария културен институт в града.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР