Маргарит Павлов е кандидат за общински съветник от листата на

...
Маргарит Павлов е кандидат за общински съветник от листата на
Коментари Харесай

Без нас, младите, с присъщата ни вяра и енергия, Варна няма бъдеще

Маргарит Павлов е претендент за общински консултант от листата на Съюза на демократичните сили с номер 64 в бюлетината. На 30 години е, роден и израснал във Варна. Възпитаник на IV ЕГ „ Фредерик Жолио – Кюри ” с проучване на испански език. Висшето си обучение, със компетентност “Защита на националната сигурност ", придобива във ВСУ „ Черноризец Храбър “. Повече от 10 години работи на управителна служба в една от най-големите пътно-строителни компании в страната.
През 2015 година започва личен бизнес и единствено за 4 години, с доста труд и правилно отношение към сътрудниците, съумява да усили пет пъти броя на транспортните средства във компанията си.
Основни полезности за Маргарит Павлов са фамилията и приятелите. Водещи правила, за триумф в израстването му като персона, са почтеност и добрина, насоченост, неизменност и професионализъм, както и отговорност за дейностите си.

- Какви са главните политически послания на претендентите за общински съветници от листата на Съюз на демократичните сили?
- Най-напред желая да отбележа, че поканата на СДС-Варна за номинирането ми за общински консултант от името на гражданската квота, за мен беше непредвидена. За нас, множеството младежите, политиката е обвързвана с негативизъм и заради тази причина не съм се представял в тази роля. Но след обсъждане на полученото предложение, взех решение да приема опцията за социална активност в интерес на моя град.

Израснах в семейство, споделящо демократичната концепция. Въпреки че не съм част от организацията, не са ми непознати посланията за демократични условия на развиване, за свободен избор и конкуренция, без корупция, бистрота и правда - нужни условия за реализиране на по-висок стандарт на живот за всеки от нас.
Аз съм от тези младежи, които желаеме да останем тук и в този момент, при своите близки и другари с цел да изградим една по-красива, чиста и просперираща Варна, в която да отгледаме децата си. Моето потомство към този момент има познания и насъбран опит, нямаме обвързаности със статуквото, които да ни пречат, и е време да допринесем за развиване на публичния живот в града.
Реализирането на оповестените цели в управническата стратегия на Съюз на демократичните сили за постоянна междинна класа с европейски приходи, без подозрение ще са потребни за всеки от нас. Няма по какъв начин да сме жители на Европа, когато възнагражденията в страната са ниски и огромна част от хората всекидневно се лимитират в разноските си. Време е да спрем да се хвалим с евтина работна ръка, тъй като българските работещи не заслужават това. Разбира се стандартът на живот в огромна степен зависи от националните политики за развиване на стопанската система. Но въпреки всичко на локално равнище верните условия за действието на дребния и междинен бизнес са функционалност на решенията на локалния парламент - общинския съвет. И аз ще се опитам да дам своя принос за възстановяване на икономическия микроклимат в града.
- Какви са съответните задължения и начинания, за които упорстват варненци, хората от вашия квартал, сътрудниците в професионалната ви сфера?
- През последните години се направи доста за построяването на инфраструктурата, само че към момента има какво да се реализира. Наличието на чисти, поддържани учебни заведения и лечебни заведения, паркове, улици и междублокови пространства, осигуреността на мира, сигурност и публичен ред и още доста други условия са основни и нужни за привличане и задържане на младежи в града и за развиването на бизнеса. Това чакат от нас хората.
Ако ни няма нас, младите, с присъщата ни религия и сила за позитивни промени, градът няма бъдеще. Искаме късмет за можещите, създавайки ясни правила, гарантиращи бистрота в провеждането на състезания и публични поръчки. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР