Марешки коментира, че запълването на дупки се прави със собствени

...
Марешки коментира, че запълването на дупки се прави със собствени
Коментари Харесай

Марешки Взе Нещата В Свои Ръце! Запълва Дупки На Улицата!

Марешки разяснява, че запълването на дупки се прави със лични средства, събират се дарения, а не със дотацията на партията. По думите му партията до момента не е изхарчила нито лев от дотацията, тъй като като цяло " Воля " е срещу нея, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Ако на следващия ден въпреки всичко се вземе решение да няма дотации, всички партии би трябвало да са подготвени да ги върнат, и по тази причина ние не сме изхарчили нито лев ", посочи той.

Марешки заяви още, че за реализацията на самодейността му са закупени чисто нови машини, което по думите му демонстрира " сериозността на планове ". Той разяснява, че ще продължи акцията, " до момента в който във Варна не остане дупка, без значение че е неуместно една дребна групировка като " Воля " със лични сили да оправи целия град, а и цялата страна.

" Явно е по този начин - или би трябвало да сменяме управниците, или би трябвало да се оправяме сами ", сподели още депутатът предприемач.

Още през вчерашния ден Веселин Марешки написа във Facebook:

" Вбесяват ли ви дупките в България? Ще търпите ли още? Аз не.

Кампанията по запълването на дупките продължава на следващия ден - екипът ще бъде в 11:00ч на ул К. Фотинов 12 регион Одесос.

Знаете, че каквото обещая, го върша!

Благодаря на всички, които ме поддържат в тази самодейност! ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР