Марешка от първия сезон на Игри на волята определено знае

...
Марешка от първия сезон на Игри на волята определено знае
Коментари Харесай

Разсъблечената Марешка не дава шанс на никого! Риалити звездата - с нова цел!

Марешка от първия сезон на " Игри на волята " несъмнено знае по какъв начин да притегли вниманието, въпреки че постоянно го прави по много еднотипен метод - просто се разсъблича. Е, направи го и в този момент, пускайки в стори една много апетитна фотография:

При Марешка обаче едно селфи в никакъв случай не идва единствено. То пристигна и с друго, под което Марешка се заканва на съветски, че повече на никого няма да даде късмет. 

За какво става въпрос, евентуално и Марешка не знае, само че пък риалити звездата даде една много сериозна поръчка - да взе участие във Витоша 100.

Виж още: Instagram мъдрости и клишета: Бояна Генова от " София Ден и Нощ " в ролята на self-guru

Ако не сте осведомени, от участниците в надпреварата се изисква да пробягат 100 км. за 20 часа. Е, Марешка към този момент един път го е правила, въпреки че тогава разчиташе повече напук, в сравнение с подготовка, защото след финала я чакала кола за спешна помощ. 

Любопитна детайлност е, че индивидът, стимулирал Марешка да взе участие, е бащата на най-хубавата ѝ другарка, която пък е... Елизабет от третия сезон на " Игри на волята ". Или най-малко по този начин споделя Марешка. 

Виж още: И щерката на Бони владее провокацията! Миа-Михаела се пусна по долни дрехи в секси поза

Елизабет и Марешка не са качвали общи фотоси в близкото минало, тъй че като нищо става въпрос за най-хубави приятелки, само че в минало време.

Изображение: https://www.instagram.com/mareshka.quinn/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР