Марешка е поредният участник който напусна Игри на волята: България“.

...
Марешка е поредният участник който напусна Игри на волята: България“.
Коментари Харесай

Марешка напусна „Игри на волята“ след емоционална битка с Амелия-Мира

Марешка е следващият участник който напусна „ Игри на волята: България “. В петък вечер тя се изправи в борба за оцеляване против Амелия-Мира.

Двете трябваше първо да се изкачат по незавършена стълба, местейки стъпалата нагоре, с цел да стъпват по тях. На върха трябваше да вземат ключ, с който да отключат пъзел и на финала да наредят пъзела, изобразяващ българска шевица. Марешка беше по-бърза с качването, слизането и отключването, само че пъзелът се оказа непостижима задача.

Амелия-Мира за следващ път потвърди, че този вид задания са й обичани и съумя да победи в борбата и по този метод се трансформира в единствения участник, който е печелил три елиминационни борби.

Но макар успеха си Амелия не беше щастлива, даже в противен случай. „ Разделям се с другар. Това е първата победа, която не ми е сладка. Ще ми бъде тежко без нея “, показа победителката.
 NOVA-->
Обратно в лагера Амелия-Мира показа на Роберта, че двете би трябвало да се опитат и да извърнат номинациите, тъй като мъжете са доста мощни и са решени да предлагат дамите. Роберта не се съгласи с нея и съобщи, че в случай че човек е мощен ще продължи напред и не е съгласна да има обединения. Дали обаче това е вярната тактика за Славяни?

В понеделник следва борбата за територия. Дали най-сетне Траки ще съумеят да се преборят за първокласната къща? Те са единственото племе, което към момента не е опитвало лукса. Славяни са разколебани, само че дали ще се съвземат от следващите загуби и ще съумеят да се активизират в най-важната борба? Всичко това ще стане ясно в понеделник, 20.00 ч. пo NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на , както и във и 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР