Марешка Бардем стана доста популярна след участието си в Игри

...
Марешка Бардем стана доста популярна след участието си в Игри
Коментари Харесай

Марешка Бардем не е виждала сина си от 4 години, иска нова страница в живота си

Марешка Бардем стана много известна след присъединяване си в " Игри на волята ", където след тежка контузия напусна шоуто. След това Марешка обаче стартира да върви по собствен път, прохождайки в музиката. Само преди дни тя показа своето второ парче, което се споделя " Нирвана ". 

Първата ѝ ария " Заблуда " генерира близо 250 000 гледания. Любопитното е, че Марешка към този момент е с артистичния псевдоним – M. Quenn. Новият видеоклип е сниман напълно във Варна от нашумелия в последно време млад и надарен режисьор Дани Кираджиев. Казва, че не се интересува от гледанията, знае, че има хора, на които ще се хареса това, което основава. Докато развива кариерата си, Марешка споделя, че желае да отвори изцяло нова страница от живота си.

Виж още:

" Искам да отворя нова страница в живота ми. Задрасквам предходния, в който доста ходех по нощни заведения. Искам смяна в себе си, тъй като годините вървят, а развиване няма ". Това разяснява в предаването " Събуди се " Марешка Бардем, допълвайки, че е спяма даже алкохола. Казва, че славата не е толкоз хубаво нещо, станала доста изнервена, почнала да подвига кавги за неща, които не били съществени. Споделя, че даже в любовта е по-трудно, когато си прочут, тъй като доста хора я гледат като " трофей ", а не като на човек. 

" Трябва да стана по-стабилна, в случай че някой ден ме потърси синът ми ", показа още тя. Марешка има наследник в Чечня. Самата тя е била отвлечена там и омъжена принудително. По-късно съумява да избяга, само че без детето, с което не са се виждали към този момент 4 години, а скоро ще стане на 7 годинки. Не можела да отиде в Чечня, тъй като има възбрана. " Искам синът ми да знае, че ми липсва ", съобщи Марешка. Тя към този момент е в по-добри връзки и с родителите си. 

Освен с музика, Марешка се е записала да учи графичен дизайн и работи във компанията на татко си. Животът на хубавицата се е трансформирал доста, по този начин нейните родители са видяли, че би трябвало да ѝ оказват помощ. 

Виж още:

Изображение: https://www.facebook.com/mareshkaquinn 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР