Марешка Бардем, известна от риалити предаването „Игри на волята“ и

...
Марешка Бардем, известна от риалити предаването „Игри на волята“ и
Коментари Харесай

Марешка Бардем стартира музикална кариера - slava.bg

Марешка Бардем, известна от риалити предаването „ Игри на волята “ и присъединяване си в състезанието „ Плеймейт “, потегля по нов път - този на музиката. Първият сингъл на Маша, който излиза под името „ Заблуда “, беше показан с онлайн премиера през миналата вечер.

„ Отдавна желая да се занимавам с музика и да върша части като тези, които обичам да чувам. „ В момента Русия основава едни от най-големите шлагери в международен проект – това беше и повода да потърся експерти от този пазар. Ще ми бъде забавна реакцията на хората, уповавам се да им хареса “, споделя Марешка.

В края на предходната година Марешка отпътува за Москва, където се среща с Александър Фоменков – основател на частите на съветската звезда Ганвест. С него записва песента „ Заблуда “, а в това време договаря работата по идващите песни. „ Текстът е основан от мен и моя другарка. Преживях тази история и считам, че много хора, които са се сблъскали с нещо сходно, ще се припознаят “, добавя Марешка.

Клипът е сниман във Варна и е дело на Георги Салпаров. В ролята на другар на Марешка влиза професионалният артист Валери Вълчев.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР