Марек Юнион-Ивкони направи светкавичен трансфер в последните часове преди затварянето

...
Марек Юнион-Ивкони направи светкавичен трансфер в последните часове преди затварянето
Коментари Харесай

Марек уреди светкавичен трансфер на свой в Турция

Марек Юнион-Ивкони направи мълниеносен трансфер в последните часове преди затварянето на " прозореца " в Европа. Дупничани преотстъпиха до края на сезона руандийската си перла Ив Мутабази в турския Никшар. На процедура, 22-годишният диагонал се оказа, че е изиграл последния си мач с екипа на дупничани против Нефтохимик.

" Офертата бе доста добра, както за играча, по този начин и за клуба, още повече че приказваме за 3 месеца. Снощи отпътува и се причисли към новите си съотборници. Нямаше по какъв начин да откажем такова предложение, тъй като параметрите и за клуба и за играча са доста положителни. Той показва доста огромно израстване и не инцидентно се трансформира в откритието на сезона. Ивес има още няколко години контракт с нас, тъй че лятото ще преценим какво ще е бъдещето му. Целият клуб му пожелаваме триумф в новия тим, за който ще дебютира още през днешния ден ", разясниха от клуба.
 IMG_3075 Той е вторият чужденец от отбора, който е преотстъпен в Турция в границите на 20-ина дни, откакто по-рано Катбарт Малинга укрепи " Афион ". В Дупница остана последния чужденец Иван Боб Онгом (Уганда), който нямаше право да играе през първия сезон, само че към този момент е с картотека и дебютира в шампионата. " Това е политика на клуба ни. Да развиваме наши играчи от школата, както и да привличаме качествени чужденци, които откакто ги научим да ги трансферираме. Не инцидентно сме без конкуренция в България по този индикатор. Привличането на цялостен тим наемници е изкуствена работа, което хем е обвързвано с големи разноски, хем и няма нищо на разположение по-късно, с изключение на краткотраен триумф. Спортът с изключение на наслада за почитателите има и обществен резултат, би трябвало да основава благоприятни условия на младежите от Дупнишко да се развиват и вземат хляба в ръцете си с прехвърляния в чужбина, където са огромните пари. Ако погледнете в този момент представителния ни тим, ще видите, че имаме единствено двама чартърен. Други 6 момчета от мъжкия тим играят в другите ни възрасти при младежите и даже при кадетите, като 15-годишния Ивайло Дамянов. Те са бъдещето и би трябвало да им се дава късмет за развиване и да поемат към Европа. Нормално е почитателите да желаят единствено победи и място в тройката, само че би трябвало да отчетат обстоятелството, че " Марек Юнион-Ивкони " е феномен в родния волейбол, разчитайки съвсем напълно на лични фрагменти. Затова би трябвало да получават поддръжка от трибуните. Иначе най-лесно е клубният ни президент Ивайло Константинов да обезпечи пари за скъпа селекция от външни играчи, само че това значи да се превърнем в следващия неестествен тим, каквито у нас към този момент видяхме и има. Танцуват по една-две години и след това умират напълно, без бъдеще след себе си, с изключение на един орден, който остава обаче за историята ", допълниха от клуба.

Мъжкият отбор излиза през днешния ден в Добрич против локалния " Добруджа " в промеждутъчен кръг от шампионата на Супер лигата. Двубоят в зала " Добротица " е от 18,00 часа.

zadupnitsa.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР