Марек продължава с добрата си серия, надделявайки с 4:1 като

...
Марек продължава с добрата си серия, надделявайки с 4:1 като
Коментари Харесай

Марек няма спирка - 8 от 8 на Югозапад

Марек продължава с положителната си серия, надделявайки с 4:1 като посетител на Сливнишки воин в шампионата на Югозападната Трета лига. Срещата бе от 9-ия кръг на шампионата в група 1.

От първата минута Марек стартира да реди офанзиви към противниковата врата. Най-доброто състояние за гол пристигна в 20-ата минута. Тогава пропуск направи Георги Божилов, който от 2 метра не съумя да преодолее Симеонов. Гостите продължиха да атакуват и това даде резултат в 40-ата минута. За 0:1 се разписа Росен Йорданов след пробив на Калайджийски отдясно и шут по диагонала. 

Второто полувреме стартира по съвършения метод за гостите, откакто в 47-ата минута на 0:2 повиши Веселин Любомиров. В 65-ата минута Героя можеше да понижи, само че греда удари Марио Петков. Все отново това се случи 8 минути по-късно с попадение на Маринов, откакто отбраната на Марек. Точка на разногласието постави в 87-ата минута Боян Стойнев, отбелязвайки за 1:3 след центриране на Близнаков. Дълбоко в добавеното време Марек стигна и до четвърто попадение след тъкмо изпълнена  дузпа от капитана Близнаков.

Така с 8-ата си поредна победа от 8 мача тимът от Дупница остава водач в Югозападната Трета лига -група 1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР