Мардин поема по нова следа, свързана с древно кралско семейство

...
Мардин поема по нова следа, свързана с древно кралско семейство
Коментари Харесай

Мистерия с древно кралско семейство в новия епизод на „Канага“

Мардин поема по нова диря, обвързвана с антично кралско семейство и техния правоприемник. Каква е тя и какво открива младият академик в замъка в Крако, не пропускайте да видите в новия епизод на първо във.

След пречистващ обред, Мардин претърпяват цялостна трансформация. Той е по-концентриран и предан на търсенето на татко си, а виденията му стават все по-ясни и го водят до идващото място от вълнуващото пътешестване.
 Канага NOVA
Връщайки се обратно в 1983 година в местността Цистернино, физикът вижда пръстен със характерен герб. Йаз, който оказва помощ на младия академик в разчитането на антични знаци, му разкрива смисъла и символиката на пръстена. Оказва се, че това е кралският герб на семейство Де Сейнт Фонт. Каква е връзката на кралското семейство с физика?

Опитвайки се да открие последния правоприемник на кралския жанр , Мардин отива в местността Крако, където се намира техният палат. Там той се среща с изгубено малко момиченце, което твърди, че живее в замъка.-->
 Канага NOVA
Кой е наследникът на античното кралско семейство и какво общо има той с младия академик? Не пропускайте да наблюдавате вълнуващото пътешестване на Мардин и приключенията му в новия епизод на единствено във.

Може да следите всяка сряда във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР