Мардин достига важна точка в приключението си, след като разгадава

...
Мардин достига важна точка в приключението си, след като разгадава
Коментари Харесай

Древна история за сътворението в новия епизод на „Канага“

Мардин доближава значима точка в приключението си, откакто разгадава античен знак и съединява мистични каменни плочи. Какво провокира с дейностите си и каква антична история за сътворението разкрива, не пропускайте да видите в новия епизод на първо във.> > > https://bit.ly/2Fjo2Ur

Търсенето на Мардин продължава. Младият физик се пробва да сглоби цялостната картина в главата си и да се опита да открие татко си. Революционен артефакт е ключът към загадката, само че какви секрети се крият в скритите знаци, гледайте в новия епизод на.
 Канага NOVA
Припомняйки си всички значими срещи с близки до татко му хора, Мардин търси метод да разкрие мистерията. В главата му отекват последните думи на майка му, а Франческо му оказва помощ да разгадае с превод на основен античен знак, който води към идното равноденствие. Какво ще се случи, гледайте първо във.

Когато слънцето и луната се сливат, физикът съединява антични плочи и освобождава голяма сила. Преживяването на Мардин го кара да признае съществуването на свят, който дълго е отричал. Младият мъж се пробва да откри отговори на хиляди въпроси, които тормозят съзнанието му.-->

Какво ще се случи с Мардин? Ще открие ли татко си? Как е почнала Златната епоха? Не пропускайте да гледате единствено във.

Може да следите всяка сряда във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР