Марая Кери заяви, че работата й с Фарел Уилямс над

...
Марая Кери заяви, че работата й с Фарел Уилямс над
Коментари Харесай

Марая Кери чества 15-годишнината на албума The Emancipation of Mimi

Марая Кери съобщи, че работата й с Фарел Уилямс над албума ѝ "The Emancipation of Mimi " от 2005 година, била обвързвана с същинско съдействие, заяви Контактмюзик.

Петдесетегодишната певица си сътрудничеше с Фарел за 10-ия си албум "The Emancipation of Mimi ". Този месец се навършват 15 години от излизането му. Марая довери, че нарушила личните си правила да записва сама вокалите си, с цел да може да работи дружно с Фарел Уилямс над песента "Say Something ".

"Тези сесии за композиране на музика бяха страхотни - сподели тя пред сп. "Билборд ". - Фарел е толкоз деятелен създател. Достави ми наслада да запиша дружно с него песента взаимно със Снууп Дог. За мен това не бе нормална сесия, тъй като записах вокалите си дружно с Фарел в звукозаписно студио. Обикновено го върша сама. Така се преценявам само със личните си визии. Това обаче бе същинско съдействие. Звукозаписната компания искаше "Say Something " да е водещият сингъл. Казаха ми, че доста го харесват и че той е нещо друго в творчеството ми. Аз обаче не го виждах като водещ сингъл, тъй като смятах, че е прекомерно друг. Мисля, че направих верния избор да работя с Фарел - това се случи в идеалния миг в живота и кариерата ми. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР