Марая Кери се озова в центъра на нов скандал, зародил

...
Марая Кери се озова в центъра на нов скандал, зародил
Коментари Харесай

Интернет скочи на Марая Кери, докато говори за нападението в Лас Вегас

Марая Кери се озова в центъра на нов скандал, зародил се в интернет, след кървавото нахлуване на 2 октомври в Лас Вегас, където починаха най-малко 58 души, а други 500 са ранени.

Десетки жертви и стотици ранени след пукотевица на концерт в Лас Вегас

Американската поп певица бе посетител в предаването "Добро утро, Англия ", с цел да опише за идната поредност от коледни концерти тази година в Лондон и Париж.

По време на изявлението 47-годишната носителка на пет награди Грами бе запитана от Пиърс Морган за кървавите събития в Лас Вегас, до момента в който тя лежи върху огромно канапе в къщата си в Бевърли Хилс - повода, заради която не малко консуматори реагираха остро.

ВИЖТЕ УЖАСА В ЛАС ВЕГАС В СНИМКИ ОТ МЯСТОТО НА ТРАГЕДИЯТА

Певицата, която от предходната година във Вегас изнася концерти в Caesar`s Palace, показа, че е мощно разочарована от събитията и не може да си изясни по какъв начин е допустимо в един момент хората да отиват, с цел да се забавляват, а в другия - да се борят за живота си.

Във видеото горе: Доналд Тръмп и Мелания Тръмп отдават респект на починалите

"Това е извънредно. Моля се за жертвите, уповавам се всичко да завърши по-скоро. Прекарвам много време във Вегас, неприемливо да се случват сходни неща. Без значение къде по света ", сподели още певицата.



Въпреки думите на Кери, която показа, че не знае още доста за офанзивата, в обществената мрежа "Туитър " се разви сериозна полемика по отношение на метода, по който певицата лежи, до момента в който приказва за събитията във Вегас.

Счетоводител, наследник на обирджия, е килърът от Вегас

"Добро утро, Англия беседва онлайн с Марая Кери за офанзивата във Вегас, а тя лежи върху диван, като че ли я снимат за фотосесия. Сериозно ли е това?, написа консуматор.

Друг написа: Марая Кери приказва за убитите във Вегас, а зад нея има коледно дърво.

Тя към този момент не е оня секссимвол от 90-те - коренна смяна за Марая

Mariah Carey slouched answers questions on Vegas shooting on #GMB infront of a Christmas tree
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР