Марая Кери, Били Айлиш и Тим Макграу ще изнесат благотворителен

...
Марая Кери, Били Айлиш и Тим Макграу ще изнесат благотворителен
Коментари Харесай

Марая Кери, Били Айлиш и още музикални звезди ще се включат в благотворителен концерт от вкъщи

Марая Кери, Били Айлиш и Тим Макграу ще изнесат благотворителен концерт тази неделя (29 март). Изпълнителите ще пеят от домовете си, с цел да съберат пари и да оказват помощ в битката с разпространяването на новия ковид.

Едночасовият специфичен концерт, чийто водещ ще бъде именития Елтън Джон, ще бъде предаван по Fox и радиостанциите iHeart.

Това ще бъде първото огромно общонационално събитие в Съединени американски щати, което ще употребява силата на известните персони, с цел да помогне на засегнатите от COVID-19.
Боно посвети ария на хората под карантина и медиците, които се борят с ковид (ВИДЕО) "За италианците, които я вдъхновиха… за ирландците… за ВСЕКИ, който този ден на Свети Патрик е натясно у дома, само че към момента пее ", написа фронтменът на U2 в Инстаграм
По време на концерта " iHeart Living Room Concert for America " осъществявания ще имат още Алиша Кийс, Backstreet Boys и фронтмена на Green Day Били Джо Армстронг.

Всички музиканти ще снимат осъществяванията си от у дома със мобилните си телефони или друга техника.

Специалният концерт цели да отдаде респект към здравните служащи и тези хора, които са на първа линия в напъните за справяне с пандемията от COVID-19.

Концертът също по този начин ще насърчи феновете да дарят пари на две благотворителни организации - Feeding America и First Responders Children's Foundation.

Вижте повече за благотворителния концерт в Ladyzone.bg.
Марая Кери, Били Айлиш и други звезди ще пеят на благотворителен концерт от у дома (ВИДЕО) Изпълнителите ще свирят от домовете си, с цел да съберат пари и да оказват помощ в битката с разпространяването на новия ковид Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 243 1 3 4 Света 479744 8776 21566 115668 Заразени* Нови Починали България 243 1 3 Света 479744 8776 21566
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР