Марая Кери, Били Айлиш и Тим Макграу ще изнесат благотворителен

Марая Кери, Били Айлиш и Тим Макграу ще изнесат благотворителен ...

Марая Кери, Били Айлиш и още музикални звезди ще се включат в благотворителен концерт от вкъщи.


Марая Кери, Били Айлиш и Тим Макграу ще изнесат благотворителен концерт тази неделя (29 март). Изпълнителите ще пеят от домовете си, за да съберат пари и да помогнат в борбата с разпространението на новия коронавирус.

Едночасовият специален концерт, чийто водещ ще бъде легендарния Елтън Джон, ще бъде излъчван по Fox и радиостанциите iHeart.

Това ще бъде първото голямо общонационално събитие в САЩ, което ще използва силата на известните личности, за да помогне на засегнатите от COVID-19.
Боно посвети песен на хората под карантина и медиците, които се борят с коронавируса (ВИДЕО) "За италианците, които я вдъхновиха… за ирландците… за ВСЕКИ, който този ден на Свети Патрик е натясно вкъщи, но все още пее", пише фронтменът на U2 в Инстаграм
По време на концерта "iHeart Living Room Concert for America" изпълнения ще имат още Алиша Кийс, Backstreet Boys и фронтмена на Green Day Били Джо Армстронг.

Всички музиканти ще снимат изпълненията си от вкъщи със мобилните си телефони или друга техника.

Специалният концерт цели да отдаде почит към здравните работници и онези хора, които са на първа линия в усилията за справяне с пандемията от COVID-19.

Концертът също така ще насърчи зрителите да дарят пари на две благотворителни организации - Feeding America и First Responders Children's Foundation.

Вижте повече за благотворителния концерт в Ladyzone.bg.
Марая Кери, Били Айлиш и други звезди ще пеят на благотворителен концерт от вкъщи (ВИДЕО) Изпълнителите ще свирят от домовете си, за да съберат пари и да помогнат в борбата с разпространението на новия коронавирус Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 243 1 3 4 Света 479744 8776 21566 115668 Заразени* Нови Починали България 243 1 3 Света 479744 8776 21566

Източник: btvnovinite.bg