Маратонски преговори за Брекзит и днес в самото навечерие на

...
Маратонски преговори за Брекзит и днес в самото навечерие на
Коментари Харесай

Барние за Брекзит: Всичко, освен ДДС, е договорено

Маратонски договаряния за Брекзит и през днешния ден в самото навечерие на срещата на върха на Европейски Съюз, която стартира на следващия ден. Всичко е контрактувано с изключение на ДДС-то, е споделил основният договарящ на Европейски Съюз Мишел Барние довечера на посланиците на 27-те страни членки.


Преговорите не престават и тази нощ, а Барние има вяра, че към момента има късмет. При триумф на следващия ден преди Европейския съвет той може да събере още един път посланиците, с цел да бъдат показани детайлности и изводи.

Дори да има пробив и водачите да кажат " Да " на възможна договорка, ще е нужно тя да бъде утвърдена и от английския парламент, който ще има особено съвещание в събота.
 Без пробив по договарянията Европейски Съюз - Лондон за Брекзит Без пробив по договарянията Европейски Съюз - Лондон за Брекзит
Преговорите за Брекзит в Брюксел преди срещата на върха на Европейски Съюз остават без пробив. Два пъти през днешния ден брифингът беше отлаган и това провокира очаквания за по...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР